"Dankzij de FitClub voelt hardlopen toch een beetje als teamsport"
geplaatst op : 21 november 2017
Ab Negenman

Afgelopen zondag vond de Zevenheuvelenloop in Nijmegen plaats. De naam zegt het al: een run met veel heuvels op het parcours. Voor de échte hardlopers juist de ultieme uitdaging om deze heuvels te trotseren. Ab Negenman is één van de hardlopers die afgelopen zondag meeliep. Ab is bedrijfsleider bij Ooms Bouw & Ontwikkeling, klant van Meeùs Bouw & Infra. Hij vertelt hoe hij de Zevenheuvelenloop ervaren heeft en wat hij van de MeeùsFitClub vindt.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Meeùs reikt cheque uit aan Jeugdsportfonds
geplaatst op : 20 november 2017
Cheque Jeugdsportfonds

Het Jeugdsportfonds heeft uit handen van directievoorzitter Unirobe Meeùs Groep, Coen Mom, en ambassadeur van de MeeùsFitClub en het Jeugdsportfonds, Erben Wennemars, een cheque ontvangen tijdens de Zevenheuvelenloop. Meeùs is ruim 3,5 jaar partner van het Jeugdsportfonds en heeft via activatie bij de MeeùsFitClub en acties van collega’s een bedrag van € 31.561,- bij elkaar gehaald in de afgelopen 2 jaar. Zondagmorgen voor de start van de 15 km in Nijmegen werd de cheque overhandigd aan het Jeugdsportfonds.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
5 tips om uw smartphone goed en veilig op te laden
geplaatst op : 17 november 2017
Smartphone opladen

De kans is groot dat u uw smartphone ’s nachts oplaadt. Toch is dat niet zo verstandig. ’s Nachts opladen leidt namelijk vaker tot brand dan overdag opladen. Bovendien is het volledig opladen van uw smartphone slecht voor de accu. Meeùs kreeg in 2017 ruim 5.000 meldingen van brandschade. Elektrische apparaten, waaronder smartphones, waren daarvan de belangrijkste oorzaak. Graag geven wij u vijf tips om uw smartphone goed en veilig op te laden.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Herfst: het ideale seizoen om te mountainbiken
geplaatst op : 15 november 2017
Mountainbiken

De meeste wielrenners kijken niet uit naar de herfst. Want dan gaat het steeds harder waaien, het wordt kouder en de weg kan verraderlijk glad zijn. Gelukkig is er een goed alternatief voor wielrennen: mountainbiken. Mountainbiken vereist wel een andere techniek dan wielrennen. Graag delen we vijf tips om jouw mountainbiketocht tot een succes te maken.

Lees het hele bericht
Eiwitten en duurtraining: wat moet je eten?
geplaatst op : 7 november 2017
Yoghurt granola

Krachtsporters zijn onlosmakelijk verbonden aan eiwitten, terwijl bij duursporters de focus meer op koolhydraten ligt. Maar kunnen hardlopers en wielrenners eiwitten dan links laten liggen? Of hebben zij ook baat bij eiwitrijke voeding? En hoeveel en wat kun je dan eten? In deze blog lees je over de zin en onzin van eiwitten voor duursporters.

Lees het hele bericht
Lid worden van een fietsgroep: dit moet je weten
geplaatst op : 6 november 2017
groep fietsen

In je eentje wielrennen is heerlijk om je hoofd leeg te maken, maar in een groep fietsen heeft ook zo zijn voordelen. Je houdt elkaar uit de wind, waardoor je meer snelheid kunt maken en langere afstanden kunt fietsen. Maar hoe vind je een fietsgroep en wat moet je weten voordat je je aansluit bij een fietsgroep?

Lees het hele bericht
Wat te doen met een aflossingsvrije hypotheek: 3 opties
geplaatst op : 2 november 2017
Woonkamer

Ongeveer 1,1 miljoen Nederlandse huishoudens hebben op dit moment een aflossingsvrije hypotheek. Maar écht aflossingsvrij is deze niet. Na het verstrijken van de looptijd moet u uw hypotheek namelijk alsnog aflossen. Volgens De Nederlandsche Bank zijn veel huishoudens hier onvoldoende op voorbereid. Heeft u een aflossingsvrije hypotheek? Meeùs legt uit wat u kunt doen.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Autoschade zonder dader: dit kunt u het beste doen
geplaatst op : 1 november 2017
Parkeerplaats

Stel, u heeft boodschappen gedaan en komt met uw volle boodschappenkar terug bij uw geparkeerde auto. Daar ziet u opeens een lelijke kras op het portier, maar van de dader is geen spoor te bekennen. Meeùs legt uit wat u dan het beste kunt doen.

Lees het hele bericht
Lees meer over: