Interview met hardloper Jan-Willem Dijksman over zijn CPC Loop
geplaatst op : 14 maart 2017
Jan-Willem Dijksman

Met een heerlijk voorjaarszonnetje in de rug verschenen de deelnemers voor de CPC Loop in Den Haag aan de start. Beter hadden de hardlopers het niet kunnen treffen dit jaar! Jan-Willem Dijksman, eigenaar van het makelaarsbureau Dijksman & Partners, is een trouwe deelnemer aan de CPC Loop. Ook dit jaar meldde hij zich weer aan voor de 10 kilometer toen hij een uitnodiging ontving van Randy Heijnen, zijn contactpersoon bij Meeùs. Wat vond hij dit jaar van de run en de organisatie van de MeeùsRunClub? Onze blogger Fabiënne vroeg Jan-Willem naar zijn ervaring.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Blog | Hardlopen met sportcompressiekousen
geplaatst op : 7 maart 2017
compressiekousen

Een aantal jaar geleden werd je nog raar aangekeken als je ging hardlopen met compressiekousen. Nu zijn hardlopers met compressiekousen niet meer weg te denken bij een hardloopevenement. Dit komt niet alleen omdat sportcompressiekousen tegenwoordig in allerlei kleuren matchend met je outfit te verkrijgen zijn, maar vooral omdat steeds meer hardlopers ontdekken hoeveel baat je erbij hebt. Het idee voor de sportcompressiekous is allemaal begonnen bij Harald Herzog.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
De voor- en nadelen van financieringsvoorbehoud
geplaatst op : 28 maart 2017
Adviesgesprek

Eindelijk, u heeft uw droomhuis gevonden. Gefeliciteerd! Maar hoe nu verder? Laat u bijvoorbeeld een financieringsvoorbehoud in de koopovereenkomst opnemen, en wat zijn daarvan de voor- en nadelen? Meeùs kan u hierin adviseren.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Minder hypotheek door 'gratis' smartphone!
geplaatst op : 27 maart 2017
Minder hypotheek door een ‘gratis’ smartphone!

‘Gratis’ smartphone is lening

Misschien heb je er ook wel eens een afgesloten: een abonnement met een ‘gratis’ smartphone. Maar wat blijkt: dit is een lening! Tijdens de looptijd van je abonnement betaal je namelijk de telefoon af. Dit betekent dat je feitelijk een lening afsluit en de telefoon in maandelijkse termijnen aflost.
Lees het hele bericht
Lees meer over:
Steeds meer ondernemers slachtoffer van fraude
geplaatst op : 27 februari 2017
fraude

Uit navraag van de Volkskrant bij het landelijk steunpunt Fraudehelpdesk, blijkt dat ondernemers steeds meer last hebben van oplichters. Afgelopen jaar werd er vijf keer zoveel fraudeschade gemeld als in 2013.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Zware storm? Zo vermindert u de kans op schade!
geplaatst op : 23 februari 2017

Windwaarschuwing

Nederland krijgt regelmatig te maken met zware storm. Wij geven u een aantal preventietips tegen zwaar weer, zodat de risico’s op schade door storm voor u beperkt blijven.

Lees het hele bericht
Vitaliteit: de formule voor langer doorwerken?
geplaatst op : 15 februari 2017
Stratenmaker

De druk om te presteren is hoger dan ooit. We moeten harder werken en er wordt meer van ons verlangd. Daarbij moeten we ook langer werken. Op dit moment al minimaal tot ons 67ste. Dat vraagt om fitte en vitale medewerkers. Die ook op lange termijn veranderingen en aanpassingen aankunnen en van waarde zijn en blijven voor uw bedrijf. Maar hoe gaat uw bedrijf om met vitaliteit?

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Pensioen en doorbeleggen
geplaatst op : 15 februari 2017
Gesprek

Heeft u een pensioenregeling in de vorm van een beschikbare premie of kapitaalregeling? Goed nieuws! De eerste producten voor een variabele pensioenuitkering zijn op de markt.

Lees het hele bericht
Lees meer over: