"Met de MeeùsFitClub heb je een comfortabele start en finish"
geplaatst op : 17 april 2018
Erwin Ronge: "Met de MeeùsFitClub heb je een comfortabele start en finish"

Op zaterdag 14 april vond de toerversie van de Amstel Gold Race plaats. Een bekend evenement onder wielerfanaten. Het beklimmen van de eindeloze stroom aan hellingen en heuvels is dan ook een échte uitdaging. Erwin Ronge reed al mee met Limburg Mooiste, maar de Amstel Gold Race reed hij nog nooit. Die uitdaging wilde hij wel eens aangaan. Hij vertelt aan de MeeùsFitClub over zijn ervaringen.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Samen op reis, samen goed verzekerd
geplaatst op : 11 april 2018
Familie

Veel Nederlanders zijn druk bezig met het maken van plannen voor de zomervakantie. Uit de reisquiz die we onlangs aan onze klanten voorlegden, bleek zelfs dat bijna de helft van de mensen hun zomervakantie al helemaal geboekt heeft.Met wie onze klanten op reis gaan is erg divers: samen met hun partner, met partner en kinderen of met vrienden, een broer of zus of ander familielid. Hoe u zichzelf het beste kunt verzekeren, is afhankelijk van de samenstelling van uw reisgezelschap. We leggen graag uit hoe u uw reisgezelschap het beste verzekert.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Fiets mee met wegkapitein Ruud Houtzager!
geplaatst op : 10 april 2018
Ruud Houtzager

Vier jaar geleden bedacht Ruud Houtzager, manager Inkomen & Zorg bij Meeùs, dat het tijd werd om over te stappen naar een sport die minder blessuregevoelig is dan rugby. Het werd wielrennen. En dat doet hij nog altijd met veel plezier, bij lokale wielergroep De Stampers.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
"Hardlopen is mijn verslaving"
geplaatst op : 28 maart 2018
Marjan Schippers

Dit jaar was de MeeùsFitClub voor het eerst bij de Zandvoort Circuit Run aanwezig. Deze run heeft het meest afwisselende parcours van Nederland: over het circuit, het strand, door de duinen en natuurlijk door het sfeervolle centrum van Zandvoort. Een run die je een keer gelopen moet hebben! Onze hardlopers is het goed bevallen. Eén van hen is Marjan Schippers. Marjan en haar man zijn met hun autobedrijf Schippers klant van Meeùs bij de sector Handel en Logistiek.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
“De MeeùsFitClub is een heel goed initiatief om mensen meer in beweging te krijgen”
geplaatst op : 27 maart 2018
Eddy van Woerkom

De wandelaars die op zaterdag 24 maart de ‘30 van Zandvoort’ liepen, verschenen vroeg aan de start. Er lag een prachtige tocht klaar die over het strand, door de duinen en langs landhuizen leidde. Eddy van Woerkom, financieel analist bij stichting NAK (klant van de sector Lokaal), besloot zich na Maastrichts Mooiste opnieuw op te geven voor een wandeltocht met de MeeùsFitClub. Samen met zijn vrouw liep hij de 30 van Zandvoort. Wat vonden Eddy en zijn vrouw er dit keer van?

Lees het hele bericht
Lees meer over:
3 redenen om mee te doen aan een Urban Trail Run
geplaatst op : 27 februari 2018
Rotterdam Urban Trail

Dit jaar staat er een nieuw soort evenement op de kalender van de MeeùsFitClub: de Urban Trails. MeeùsFitClub-leden kunnen meedoen aan de Urban Trails in Rotterdam, Den Haag en Zwolle. De inschrijving voor de Rotterdam Urban Trail is inmiddels geopend. Maar wat is nou precies een Urban City Trail en waarom moet je hieraan mee doen?

Lees het hele bericht
Lees meer over:
5 missers in de voeding bij sporters
geplaatst op : 20 februari 2018
Mueslireep
Niet vullen, maar écht voeden. Dat is wat je als sporter wilt om de beste prestaties neer te kunnen zetten. Maar welke voeding vult en welke voeding voedt? Het is niet altijd eenvoudig om uit te vissen welke etenswaren goed voor je zijn. En dan heb je nog eens producten die ‘gezond’ lijken, maar verre van gezond zijn. Onze diëtist Fabienne helpt je op weg met 5 missers in de voeding je moet vermijden als sporter.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
3 onverwachte momenten waarop inbrekers toeslaan
geplaatst op : 19 februari 2018
Stofzuigen

Dat er tijdens de feestdagen en in de vakantieperiodes meer inbraken plaatsvinden dan op een gemiddelde dag, is inmiddels algemeen bekend. Toch is er ook een aantal populaire momenten waarop je misschien niet zou verwachten dat inbrekers toeslaan. We zetten 3 van dat soort momenten voor u op een rijtje.

Lees het hele bericht
Lees meer over: