Ruzie met de buren? Uw rechtsbijstandverzekering helpt u verder
geplaatst op : 19 september 2017
rechtsbijstand

Binnenkort is het weer Burendag, de dag die in 2006 in het leven is geroepen door Douwe Egberts. Het is een dag waarop buren gezellig samenkomen en veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Helaas wonen we niet allemaal naast de ideale buurman. Eén op de drie Nederlanders heeft wel eens te maken met woonoverlast. U kunt dat zelf oplossen, maar ook hulp vragen via uw rechtsbijstandverzekering.


Lees het hele bericht
Yuri legt uit hoe je je wielrentechniek verbetert
geplaatst op : 15 september 2017
Gadgets fietsers

Wielrennen is als hardlopen, iedereen kan het. Heb je een fiets, een helm, fietsschoenen en een short met padding? Dan is dat al voldoende om kilometers mee te maken. Maar wil je het écht leuk maken, scherp dan je techniek aan. In deze blog lees je hoe je je wielrentechniek verbetert.

Lees het hele bericht
De beste voorbereiding op de Dam tot Dam FietsClassic
geplaatst op : 7 september 2017
groep fietsen

Het is bijna zover: De Dam tot Dam Fietsclassic. Je eerste klassieker of misschien één van de tochten die je gaat maken. Je bent goed voorbereid, hebt regelmatig je afstand gefietst en voelt je fit. Maar wat doe je als het moment dat je gaat fietsen daar is? In deze blog vertel ik meer over hoe je je de komende week goed voorbereidt op de tocht.

Lees het hele bericht
Hardloper Bert Korthout over de Tilburg Ten Miles
geplaatst op : 5 september 2017
Hans Oomen en Bert Korthout

Op zondag 3 september liepen duizenden hardlopers door de gezellig versierde straatjes van Tilburg de Ten Miles. Bert Korthout, eigenaar van Taxi Korthout, werd door zijn accountmanager Hans Oomen uitgenodigd om mee te doen aan de Ten Miles. Samen met zijn vrouw Astrid liep Bert binnen een mooie tijd over de finishlijn. Bert vertelt hoe hij de Ten Miles met de MeeùsFitClub heeft ervaren.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Zo voorkom je hardloopblessures
geplaatst op : 4 september 2017
Trailrunning

Er wordt steeds meer hardgelopen. En dat is niet gek, want hardlopen is een schitterende sport. Ben jij net begonnen met hardlopen of ren je heel vaak? Luister dan goed naar je lichaam. Blessures liggen namelijk altijd op de loer. Marko Koers geeft handige tips om blessures te voorkomen.


Lees het hele bericht
Lees meer over:
Aparte rechtsbijstandverzekering is vaak voordeliger
geplaatst op : 1 september 2017
Auto rijden


Ongeveer 15% van de Nederlanders heeft rechtsbijstand verzekerd via een aanvullende dekking op de autoverzekering. Toch is in de meeste gevallen een aparte rechtsbijstandverzekering voordeliger.


Lees het hele bericht
Lees meer over:
Het belang van de Schadeverzekering voor Inzittenden bij uw autoverzekering
geplaatst op : 31 augustus 2017
auto huren

Stel: u bent de bestuurder van uw auto en gaat met uw familie op stap. En onderweg krijgt u onverhoopt een ongeluk. Dankzij de schuldloze derde regeling is voor uw passagiers dan alles goed geregeld. Zij kunnen hun schade vrijwel altijd direct afhandelen, ongeacht wie het ongeluk heeft veroorzaakt. Voor u als bestuurder ligt dat anders. Als u aansprakelijk bent, bent u alleen verzekerd als u een Schadeverzekering voor Inzittenden (SVI) heeft.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Doe mee met de hartslagmeterclinic van Marko Koers
geplaatst op : 28 augustus 2017
Hartslagmeter

Wil jij ook goed voorbereid aan de start staan van een evenement dit najaar? Meld je dan aan voor de hartslagmeterclinic van Marko Koers op 19 september in Utrecht. Daarin leer je hoe je slimmer kunt trainen aan de hand van je hartslag. Maar hoe ziet zo’n clinic er precies uit en wat heb je eraan? Marko legt het uit.

Lees het hele bericht
Lees meer over: