Recepten: 3x energierijk ontbijt voor het wielrennen
geplaatst op : 10 augustus 2017
Samen fietsen

Sta je ’s ochtends klaar om een lange wielrentocht te gaan maken, dan ga je natuurlijk niet de deur uit zonder ontbijt! Wielrennen kost veel energie en een hongerklop op de fiets wil je vermijden. Maar een te zwaar ontbijt kan voor een onprettig gevoel zorgen tijdens het fietsen zorgen en een te licht ontbijt is al bijna verteerd voordat je op de fiets stapt. Daarom wil je een ontbijt dat langzaam energie afgeeft, zodat je nog genoeg energie hebt als je al even onderweg bent. Een ontbijt met snelle en langzame koolhydraten doet dat. Maar hoe ziet zo’n ontbijt eruit? Onze diëtiste Fabienne geeft drie recepten voor een energierijk ontbijt voor het wielrennen.

Lees het hele bericht
Gadgets voor wielrenners
geplaatst op : 9 augustus 2017
Gadgets fietsers

Zonder dat we het eigenlijk doorhebben, verandert de technologie constant de wereld om ons heen. Het is nu ondenkbaar, maar tijdens de eerste Tour de France moesten renners hun achterwiel omdraaien om te kunnen schakelen. Deze keer sta ik stil bij een aantal must haves en wanna haves op het gebied van gadgets die het wielrennen makkelijker, leuker én interessanter maken.

Lees het hele bericht
Korting op uw inboedelverzekering met keurmerk veilig wonen
geplaatst op : 9 augustus 2017
Woonkamer

Een veilig thuis begint met een goede beveiliging tegen inbraak. Zorg dat u uw huis goed beveiligt met de richtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) of BORG. Als uw woning aan alle eisen voldoet, ontvangt u een certificaat. Met dit certificaat kiest u bewust voor veilig wonen en ontvangt u van ons ongeveer 15% korting op uw inboedelverzekering.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Persbericht "Aon Nederland neemt Unirobe Meeùs Groep over"
geplaatst op : 8 augustus 2017

Rotterdam, 8 augustus 2017 - Risicoadviseur en verzekeringsmakelaar Aon maakt vandaag bekend tot overeenstemming te zijn gekomen met Aegon met betrekking tot de overname van Unirobe Meeùs Groep (UMG) voor een bedrag van 295 miljoen euro. De voorgenomen overname behelst de volledige Unirobe Meeùs Groep B.V.

Naar verwachting is de verkoop in het vierde kwartaal van 2017 afgerond. Verder zijn geen financiële details bekend gemaakt. De voorgenomen overname wordt pas definitief na advies van de betrokken ondernemingsraden en goedkeuring van de mededingingsautoriteit (Autoriteit Consument en Markt) en de Autoriteit Financiële Markten.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Hoe lang zijn uw schadevrije jaren geldig?
geplaatst op : 7 augustus 2017

auto huren

Als u een auto, motor, camper of bromfiets heeft, kunt u daarmee schadevrije jaren opbouwen. Hoe meer schadevrije jaren u heeft, hoe meer korting u krijgt op uw verzekering. Uw schadevrije jaren hebben echter wel een houdbaarheidsdatum.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Wat te doen bij waterschade aan uw smartphone?
geplaatst op : 26 juli 2017

Waterschade smartphone

Wat is er in de zomer fijner dan aan het zwembad of op het strand liggen? Heerlijk relaxen met uw smartphone binnen handbereik. Maar wat als er waterschade aan uw telefoon ontstaat omdat u uw telefoon in het zwembad laat vallen, of omdat u op het strand verrast wordt door een grote golf?

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Is uw smartphone goed verzekerd?
geplaatst op : 25 juli 2017
Smartphone

Zo’n 86% van de Nederlanders ouder dan 12 jaar heeft een smartphone. Van alle schademeldingen op de inboedelverzekering is in 2017 zo’n 37% schade aan de smartphone. Kapotte schermen en waterschade komen het meeste voor.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
4 tips om je voor te bereiden op je eerste lange wandeltocht
geplaatst op : 25 juli 2017
Wandeltocht

Eén op de drie Nederlanders maakt iedere week een wandeling van een uur of langer. Hoor jij daarbij? En lijkt het je een uitdaging om langere afstanden te wandelen, bijvoorbeeld tijdens de Dam tot Dam wandeltocht? Graag geven we je vier handige tips waarmee jij je goed voorbereidt op je eerste lange wandeltocht.

Lees het hele bericht
Lees meer over: