5 missers in de voeding bij sporters
geplaatst op : 20 februari 2018
Mueslireep
Niet vullen, maar écht voeden. Dat is wat je als sporter wilt om de beste prestaties neer te kunnen zetten. Maar welke voeding vult en welke voeding voedt? Het is niet altijd eenvoudig om uit te vissen welke etenswaren goed voor je zijn. En dan heb je nog eens producten die ‘gezond’ lijken, maar verre van gezond zijn. Onze diëtist Fabienne helpt je op weg met 5 missers in de voeding je moet vermijden als sporter.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
3 onverwachte momenten waarop inbrekers toeslaan
geplaatst op : 19 februari 2018
Stofzuigen

Dat er tijdens de feestdagen en in de vakantieperiodes meer inbraken plaatsvinden dan op een gemiddelde dag, is inmiddels algemeen bekend. Toch is er ook een aantal populaire momenten waarop je misschien niet zou verwachten dat inbrekers toeslaan. We zetten 3 van dat soort momenten voor u op een rijtje.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Tips voor fietsen als het koud is: wat trek je aan?
geplaatst op : 14 februari 2018
Yuri Beekman

De zon schijnt weer en de eerste tours van het seizoen staan gepland. Dit is een mooi moment om de fiets van de Tacx te halen en de weg op te gaan. Het kan natuurlijk nog wel flink fris zijn buiten. Zeker in februari en maart kan het zomaar onder de 5 graden zijn. Maar de zon schijnt, dus je wilt de weg op. Wat trek je aan om te voorkomen dat je daarna een halfuur voor de kachel moet zitten om weer te ontdooien?

Lees het hele bericht
Voorkom autodiefstal: leg uw sleutel in de koelkast
geplaatst op : 9 februari 2018
Autosleutel

Het klinkt misschien als een opmerkelijk advies, maar u kunt autodiefstal voorkomen door uw autosleutel in de koelkast te bewaren. Dit advies geldt voor alle auto’s met een zogenaamde keyless entry, een sleutel die werkt op afstand.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Nieuwe fiets kopen of oude fiets upgraden?
geplaatst op : 1 februari 2018
Fiets kopen

Je hebt een seizoen op dezelfde fiets gezeten, misschien al wel meerdere seizoenen. Het nieuwe fietsseizoen staat weer voor de deur en je vraagt je af: “Voldoet mijn fiets nog aan mijn eisen”? Hoe bepaal je of je een nieuwe fiets nodig hebt en wanneer ga je onderdelen vervangen?

Lees het hele bericht
Beweeg jij genoeg per week?
geplaatst op : 24 januari 2018
Welke sport past bij mij

Onwennig deed je je schoenen aan, trok je de deur achter je dicht en daar stond je: klaar voor het eerste rondje hardlopen sinds een lange tijd. Je bent niet de enige die weer meer is gaan bewegen, want bewegen staat zoals elk jaar weer in de top 3 van goede voornemens. Een heel mooi doel, want bewegen is gezond en geeft je energie! Maar hoeveel beweging heb je eigenlijk nodig om gezond te blijven? En moet je hiervoor per se naar de sportschool? Onze blogger en diëtist Fabienne legt het uit en geeft tips om meer te bewegen.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
"De MeeùsFitClub-lounge voelt als een warme huiskamer"
geplaatst op : 10 januari 2018
Frank van der Leer

Veel mensen starten het nieuwe jaar met een gezondere levensstijl. Jij ook? Top, en nu volhouden! Want bij Meeùs vinden we het belangrijk dat jij je het hele jaar financieel fit én fysiek fit voelt. Gelukkig denken veel van onze klanten er ook zo over. Bijvoorbeeld Frank van der Leer, bedrijfsleider bij drukkerij RAD in Dordrecht. RAD is klant van de sector Industrie. Frank sloot zich vorig jaar aan bij de MeeùsFitClub. Hij loopt al sinds 2009 hard en heeft verschillende evenementen op zijn to-do list afgewerkt. Van korte afstanden tot marathons. Graag deelt hij zijn ervaringen met jou.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
5 tips om te besparen op uw verzekeringen
geplaatst op : 10 januari 2018
Bellende vrouw

Cadeaus, feestelijke diners, glitters, vuurpijlen en een huis vol met familie en vrienden. December is absoluut de gezelligste maand van het jaar. Maar ook meteen de duurste. Daarom delen we vijf slimme tips om te besparen op uw verzekeringen. Begin 2018 goed!

Lees het hele bericht
Lees meer over: