Interview met hardloper Corné van Wezel over de 15 kilometer tijdens de Vestingloop
geplaatst op : 23 mei 2017
Marcel van Tilburg en Corné van Wezel

Met een stralend zonnetje, ruim 8000 sportieve hardlopers en natuurlijk de Brabantse gezelligheid, was de Vestingloop in Den Bosch dit jaar weer een groot succes. Ook de MeeùsFitClub was mét de nieuwe shirtjes aanwezig bij het hardloopevenement.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Onjuiste afzender getoond bij facturen door technische storing
geplaatst op : 22 mei 2017
Afgelopen weekend heeft u van ons een e-mail ontvangen met de factuur voor uw verzekering(en). Daarbij wordt door een technische storing in sommige gevallen een onjuiste afzender getoond. In plaats van klantenservice@meeus.com als afzender, staat soms een code. Deze code kan er als volgt uit zien: UTF-8?B??=
Lees het hele bericht
Lees meer over:
Waarom het belangrijk is om een doel te hebben
geplaatst op : 19 mei 2017
high five

Van 10 kg afvallen tot op gewicht blijven. En van 100 km wielrennen tot een halve marathon lopen. Jezelf een doel stellen blijft het meest belangrijk om tot resultaat te komen. Een doelstelling zorgt voor motivatie, focus en gezonde spanning.

Lees het hele bericht
De belangrijkste spelregels voor wielrennen in een groep
geplaatst op : 16 mei 2017
groep fietsen

Fietsen is prachtig. Je bent buiten, je maakt vaart en daardoor zie je veel. Meestal ben je ook in het gezelschap van anderen. Als je samen met je teammaten gaat fietsen, lees dan deze ‘ground rules’ door.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Hoe zijn uw zonnepanelen verzekerd?
geplaatst op : 10 mei 2017
zonnepanelen 

Op steeds meer huizen en bedrijfspanden zijn zonnepanelen te vinden. De toegenomen populariteit van zonnepanelen komt onder andere door de salderingsregeling, waarbij eigenaren van zonnepanelen de overtollige zonne-energie aan hun energienet mogen leveren.

Lees het hele bericht
UMG Jaarbericht 2016 is beschikbaar
geplaatst op : 8 mei 2017

Het UMG Jaarbericht 2016 geeft u inzicht in ons bedrijf, de ontwikkelingen waarmee we te maken hebben, hoe we daar op inspelen en welke resultaten we boeken. U vindt het UMG Jaarbericht 2016 op umg.nl.

Lees het hele bericht
3 verzekeringen die goed van pas kunnen komen bij een festivalbezoek
geplaatst op : 5 mei 2017
festival

Het festivalseizoen staat alweer voor deur. Feest, muziek, gezelligheid met vrienden, dát is waar het om draait. U zult waarschijnlijk niet meteen aan uw verzekeringen denken wanneer u van plan bent een festival te bezoeken. Daarom helpen we u een handje. We hebben op een rijtje gezet welke verzekeringen van pas kunnen komen.

Lees het hele bericht
Wat neem je mee in je rugzak tijdens het wandelen?
geplaatst op : 4 mei 2017
wandelen rugzak

Wandelen is een heerlijke manier om je hoofd leeg te maken en te genieten van de natuur. Maar om optimaal te genieten van je wandeling, is het van belang dat je de juiste spullen in je rugzak stopt. Wat moet je nou allemaal meenemen tijdens een lange wandeling? We hebben de belangrijkste spullen voor je op een rijtje gezet.

Lees het hele bericht
Lees meer over: