Verzuimverzekering; goedkoop blijkt duurkoop!

Geplaatst op : 1 april 2012

Verzuimverzekeraars twijfelen niet om u te lokken met stuntprijzen om de overstap te maken. In tijden waarin we allemaal op de kosten moeten letten, is de verleiding groot hieraan toe te geven. Zo kennen wij het voorbeeld van een relatie die van een verzekeraar een flinke korting kreeg op hun huidige premie van de Bouwend Nederland Verzuimverzekering.

Premieverhoging
In eerste instantie was deze korting een welkome besparing voor het bedrijf. Echter, de verzekeraar besloot korte tijd later de premie te verhogen van € 16.000,- naar €35.000,-. Het bedrijf, met een overigens gemiddeld verzuimcijfer, kreeg dus van het een op het andere jaar te maken met bijna een verdubbeling van de premie!

Kostenbesparing op langere termijn
Aan de Bouwend Nederland Verzuimverzekering is dienstverlening gekoppeld die u helpt verzuim te voorkomen en te verminderen. Dat levert u op langere termijn de grootste kostenbesparing op! Meeùs Bouw & Infra onderhandelt bovendien elke 3 jaar met verzekeraars over de premie en de voorwaarden. U profiteert daarom van een ruime dekking die aansluit bij de actualiteit. Ook kunt u rekenen op een concurrerende en stabiele premie die voor minimaal 3 jaar vast staat.

Verzuimkosten inzichtelijk
Inmiddels heeft het bedrijf gekozen terug te keren naar de stabiliteit van de Bouwend Nederland Verzuimverzekering. Wilt u ook meer inzicht in uw verzuimkosten die verder gaat dan uw verzekeringspremie? Een adviseur van Meeùs Bouw & Infra kan de verschillende scenario’s met u doornemen. Hierdoor kunt u beter bepalen welke oplossing het beste past bij uw bedrijf en verzuimsituatie. Bel 020 - 301 86 35 om een afspraak te maken of bezoek onze website.


Dit artikel was onderdeel van de Bouw & Infra nieuwsbrief van april 2012 (Editie 2).

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: