De mensen van Meeùs - Timo Boiten

Geplaatst op : 11 december 2012
Projectcoördinator

Ik ben in mijn vrije tijd bezig met hardlopen, gek op Italiaanse auto’s maar rijd zelf een Duitse en werk nu twee jaar op de acceptatieafdeling van ‘Mijn Meeùs’. Wat merkt u van mijn werk?

Als u via onze online omgeving ‘Mijn Meeùs’ een verzekering aanvraagt of een wijziging doorvoert, komt deze langs ons en wij beoordelen het risico van deze verzekering. In december 2010 zijn wij met zijn tweeën van start gegaan om de acceptatieafdeling op te zetten. Nu, twee jaar later, werken we er met z’n tienen.

De afdeling staat inmiddels. Nu verbeter ik de ‘Mijn Meeùs’ omgeving, zodat we u nog beter kunnen helpen. Dit doe ik reactief en proactief. Als u tips geeft, of op- of aanmerking heeft over ‘Mijn Meeùs’, lossen wij deze zo snel en goed mogelijk voor u op. Zelf kijken we ook kritisch naar het systeem. Hierbij staat u en úw gemak natuurlijk centraal. Enkele voorbeelden hiervan:

  • iDeal: Sinds oktober 2012 kunt u naast een automatische incasso ook met iDeal betalen.
  • Digitaal polisblad: Het digitale polisblad bestaat in ‘Mijn Meeùs’ sinds mei 2011. Deze ontvangt u per e-mail en wordt automatisch in uw online polismap opgeslagen. Dat scheelt een hoop papier bij u thuis en is een stuk milieuvriendelijker.

En wordt er iets nieuws toegevoegd aan de ‘Mijn Meeùs’-omgeving, dan test ik de site en alle functionaliteiten. Zodat u als klant geen problemen tegenkomt als u uw online polismap gebruikt.

Heeft u tips of suggesties voor de 'Mijn Meeùs' omgeving?

Neem nu contact met ons op


Dit artikel was onderdeel van de algemene nieuwsbrief van Winter 2012 (Editie 3)

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: