Dekking voor pechhulp standaard in autoverzekering van Meeùs

Geplaatst op : 24 februari 2012
De online autoverzekering van Meeùs kent standaard een uitgebreide dekking voor pechhulp in binnen- en buitenland. De dekking geldt voor zowel de auto als de eventueel aangekoppelde caravan of aanhangwagen.

Op korte termijn zal Meeùs de uitgebreide dekking voor pechhulp ook voor motoren en kampeerauto’s introduceren.

Met de introductie van de online autoverzekering eind 2010 heeft Meeùs de inhoud van de dekkingen aangepakt. De autoverzekering omvat nu onder andere hulpverlening, repatriëring en vervangend vervoer in geval van pech, ook in de eigen woonplaats. Deze dekking is geldig in het hele groene kaart gebied en standaard inbegrepen voor auto’s tot maximaal 25 jaar oud, ook al is er alleen WA dekking afgesloten. Hierdoor heeft de klant nog maar één aanspreekpunt in geval van zowel schade als pech in binnen- en buitenland. Meeùs maakt hiervoor gebruik van bestaande faciliteiten (Mondial Assistance) en is via de Meeùs Hulpdienst dag en nacht en 7 dagen per week bereikbaar.

“Om klanten te ondersteunen in het online keuzeproces hebben wij er voor gekozen om een zo uitgebreid mogelijke dekking aan te bieden en de opties te beperken”, zegt Karel Verhey, Segmentspecialist particulier bij Meeùs. “Wij menen dat het financiële voordeel, die particuliere klanten met een beperktere dekking kunnen behalen, niet opweegt tegen de risico’s die zij dan zelf - al dan niet bewust - lopen. Dit voorkomt teleurstellingen achteraf en het stelt ons in staat om ons credo ‘service zonder zorgen’ waar te maken. De dekking voor pechhulp vinden wij daarom een waardevolle toevoeging”.

“Dat pechhulpverleners inmiddels ook autoverzekeringen aanbieden naast het abonnement of de verzekering voor pechhulp is op zich niet onderscheidend. Pechhulp als standaard dekking binnen de autoverzekering zoals Meeùs die aanbiedt is dat wél”, aldus Karel Verhey van Meeùs.

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: