Onderneemt u nog na brand?

Geplaatst op : 1 februari 2012
Het risico op brand of bijvoorbeeld blikseminslag, waterschade of straatafzetting is klein. De kans op een doorstart daarna, blijkt in de praktijk, is helaas ook niet groot. Slechts één derde van de door brand getroffen bedrijven weet op eigen kracht te overleven.

De vraag is: kunt ú doorstarten na een calamiteit als brand? Uw inkomsten vallen weg. Echter uw werknemers verwachten gewoon weer hun salaris aan het eind van de maand. En uw vaste bedrijfskosten lopen ook gewoon door. Kortom: heeft u voldoende reserves als uw omzet door een brand of andere calamiteit terugvalt?

Niemand kan een calamiteit uitsluiten. De financiële gevolgen van bedrijfsstilstand kunt u echter wel opvangen. Met de bedrijfsschadeverzekering van Meeùs voorkomt u dat het water u aan de lippen komt te staan. De bedrijfsschadeverzekering is snel en eenvoudig af te sluiten. Hiermee waarborgt u de continuïteit van uw bedrijf, tegen een absoluut betaalbaar tarief.

Wilt u meer weten over de voordelen van de Meeùs bedrijfsschadeverzekering voor uw onderneming? Bel of e-mail vandaag nog voor een vrijblijvend informatiegesprek. We zetten de mogelijkheden graag voor u op een rij.

Onze adviseurs zijn u graag van dienst.

 

Neem nu contact met ons op


Dit artikel was onderdeel van de Zakelijke nieuwsbrief van februari 2012 (Editie 1)

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: