Passen uw arbeidsvoorwaarden nog bij langer doorwerken?

Geplaatst op : 1 februari 2012
U heeft vast gelezen dat de pensioenleeftijd wordt verhoogd. We zullen tot ons 66ste moeten gaan doorwerken. Jongeren zelfs tot 67 jaar.

Daarnaast worden de spaarloon- en levensloopregeling vervangen door de vitaliteitsregeling. Alles in het kader van het langer doorwerken. Maar heeft u ook een goed beeld van de gevolgen van langer werken op het totaal van uw arbeidsvoorwaarden?

U past uw pensioenregeling en uw WIA-verzekeringen aan. Maar hoe wilt u eigenlijk omgaan met de verzekerde arbeidsvoorwaarden als iedereen daadwerkelijk langer blijft werken? Wilt u uw pensioenregeling zo maken dat iedereen toch nog kan kiezen om eerder te stoppen? Of wilt u dat juist niet&hellip

Wij screenen uw verzekerde arbeidsvoorwaarden voor u en zetten de mogelijke keuzes op een rij. Dan kunt u op een goede manier bepalen wat u te doen staat. Ook bij de omvorming van uw pensioenregeling of WIA-verzekering kunnen wij u van advies dienen. Vraag naar onze speciale aanbieding voor de Meeùs Arbeidsvoorwaardenscan®.

Onze adviseurs zijn u graag van dienst.


Neem nu contact met ons op


Dit artikel was onderdeel van de Zakelijke nieuwsbrief van februari 2012 (Editie 1)

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: