Verzekerd van het juiste bedrag

Geplaatst op : 1 februari 2013
Bij schade aan uw opgeslagen materieel of bedrijfspand wilt u natuurlijk niet het risico lopen dat u onderverzekerd bent. En dus te weinig geld ontvangt om de schade te herstellen. Maar u wilt – als gevolg van een te hoog verzekerd bedrag - ook niet onnodig veel premie betalen. Meeùs Bouw & Infra adviseert u actief over de juiste verzekerde som.

Extra controle
Bij het afsluiten van uw verzekering beoordeelt Meeùs Bouw & Infra uw risico’s. In overleg met u stellen we vast welk verzekerd bedrag hierbij hoort. Maar ook tussentijds is het belangrijk om uw verzekerde bedragen kritisch in het oog te houden. Als aanpassing nodig is, adviseren wij u graag over de te nemen acties. Denk hierbij aan een waardebepaling of taxatie van uw materieel of bedrijfspand. In geval van schade voorkomt dit discussie de hoogte van de schade-uitkering. Geen overbodige luxe dus.

Geen onaangename verrassingen
Uw constructie- en brandverzekering dienen in dit verband goed op elkaar aan te sluiten. Zo voorkomt u onderverzekering, maar betaalt u ook niet te veel premie. Dit vraagt om advies op maat. U zit niet te wachten op onaangename verrassingen in geval van schade. U mag van Meeùs Bouw & Infra een proactieve houding verwachten, zodat u met een gerust hart kunt ondernemen.

Vragen?
Wilt u meer weten over deze waardebepaling of heeft u vragen over uw verzekerde bedrag? Uw adviseur van Meeùs Bouw & Infra helpt u graag. Bel 020 301 86 53 om een afspraak te maken.


Dit artikel was onderdeel van de Bouw & Infra nieuwsbrief van februari 2013 (Editie 1)

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: