Waar gaat u heen?

Geplaatst op : 6 juli 2012
Waar gaat u heen? Naar een all-inclusive resort of op de bonnefooi met de auto naar het zuiden?

Of toch in eigen land omdat de weersvoorspellingen positief zijn? Voor de eerste regio’s in Nederland is de grote schoolvakantie begonnen. De rest volgt binnenkort. De ANWB heeft de zwarte zaterdagen in de landen om ons heen al in de kalender gemarkeerd.

Een welverdiende vakantie staat voor veel mensen voor de deur. De koffers pakken en inladen maar. We nemen tegenwoordig heel wat spullen mee. Vroeger was de camera het duurste apparaat dat we meenamen, tegenwoordig kunnen we ook op reis niet zonder mobiele telefoon, laptop of tablet. Het is erg belangrijk om goed op uw spullen te letten.

Heeft u uw dure spullen ook op reis wel goed verzekerd? En weet u wat de vergoeding is als die apparaten kapot gaan of gestolen worden? Dat kan nog wel eens tegenvallen, lang niet alle reisverzekeringen dekken de daadwerkelijke schade. Met elektronische apparatuur is er meestal een maximum gesteld aan het te vergoeden bedrag.

Zeker de reisverzekeringen die rechtstreeks bij de reisorganisatie afgesloten worden, kennen een nogal magere vergoeding. Check dus voor u vertrekt hoe het met uw verzekering zit. Wij kunnen dat ook voor u controleren. En valt de dekking tegen, dan kunt u via ons eventueel een betere dekking afsluiten.

Bron: Hofstaete Kennisgroep b.v.

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: