Een slimme werkgever sluit nu al een collectieve zorgverzekering af

Geplaatst op : 1 juni 2012

U kent het vast wel: de eindejaarsdrukte. Nog snel de financiële administratie rond krijgen voor de Kerst. En ook de verzekeringen moeten nog geregeld worden. Wilt u dit soort eindejaarsstress voorkomen? Sluit dan nu alvast de collectieve zorgverzekering van Bouwend Nederland af voor uw werknemers. Zo kunt u met een gerust hart het nieuwe jaar tegemoet.

Met de verzekering doet u niet alleen uw werknemers een lol. Want ook u als werkgever profiteert van deze verzekering. Administratief, maar ook financieel. Met de aanvullende dekking van de zorgverzekering kunt u namelijk een financieel beroep doen op de verzekering als u maatregelen neemt om ziekte te voorkomen. Verzuimt een van uw werknemers toch voor langere tijd ? Ook bij re-integratie kunt u de verzekering aanspreken.

Administratief werk uit handen
Denkt u: voor die rompslomp heb ik geen tijd? Wij maken het u gemakkelijk. Ook het administratieve werk nemen wij u uit handen. Zoals het informeren van uw werknemers. Zo sturen we u aan het eind van het jaar kant-en-klare informatie over de premies en voorwaarden. Denk aan folders die u één-op-één aan uw werknemers kunt geven en teksten voor bijvoorbeeld uw intranet.

Uw voordelen op een rij

  • Uitstekend verzekerde medewerkers die profiteren van 10% korting op de basisverzekering en 15% korting op de aanvullende verzekering.
  • Wachtlijstbemiddeling: door inzet van de zorgverzekeraar wordt de wachttijd voor een behandeling verkort. Uw werknemer kan dus weer sneller aan werk.
  • Terugdringen van het aantal verzuimdagen met zorggarantie en zorgbemiddeling voor verzekerde medewerkers.
  • Vrijstelling van het wettelijk verplichte eigen risico voor een aantal veelvoorkomende behandelingen voor verzekerde medewerkers.
  • Gratis aanvullende verzekering voor leden van Bouwend Nederland met extra vergoedingen voor uw werknemers, zoals voor een health check, bril, fysiotherapie en ergotherapie.

De collectiviteit aanvragen?
Uw adviseur Bouw & Infra helpt u graag verder. Bel 020 - 301 86 75 of mail naar bouweninfra@meeus.com.


Dit artikel was onderdeel van de Bouw & Infra nieuwsbrief van juni 2012 (Editie 3).

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: