Zorgpremies 2013 bekend; bereken en vergelijk nu online uw premie

Geplaatst op : 29 november 2012

De premies en voorwaarden van de Bouwend Nederland Zorgverzekering voor 2013 zijn bekend. De premies zijn licht gestegen, maar blijven zeer concurrerend in de markt.

De voordelen
Ook in 2013 kunnen u en uw collega’s weer profiteren van korting op de basispremie (10%) en de premie voor aanvullende verzekeringen (15%). Net als voorgaande jaren krijgen nieuwe verzekerden €75,- retour bij het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering vóór 1 januari 2013.

Gebruik maken van dit aanbod?
Maken uw werknemers nog geen gebruik van de Bouwend Nederland Zorgverzekering? Als u hen ook wilt laten profiteren van dit aanbod hoeft u alleen een collectiviteitsnummer aan te vragen. Dit kan heel simpel via het digitale aanmeldformulier werkgevers op de website van Bouwend Nederland. U vindt dit formulier op de dossierpagina’s van de aanbieders Zilveren Kruis Achmea en Avéro Achmea. Met het collectiviteitsnummer kunnen u en uw medewerkers dan zelfstandig een zorgverzekering met ledenvoordeel aanvragen.

Ondersteuning bij het informeren van uw medewerkers
Meeùs Bouw & Infra ondersteunt u in de communicatie van het aanbod richting uw medewerkers. Op uw verzoek sturen wij u een digitaal informatiepakket en conceptteksten voor e-mail of op intranet.

Alle informatie op een rij
Heeft u nog vragen? Belt u dan met Meeùs Bouw & Infra op telefoonnummer 020 - 301 86 75.


Dit artikel was onderdeel van de Bouw & Infra nieuwsbrief van november 2012 (Editie 6).

Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: