Blijvend voordelige zorgverzekering in sobere tijden

Geplaatst op : 1 oktober 2012

Na de verkiezingen en Prinsjesdag is duidelijk dat het zorgstelsel verder versoberd zal worden. Een van de voornaamste punten is het verhogen van het eigen risico van de zorgverzekering van €220 naar €350. Dit kan een aanmerkelijke lastenverzwaring betekenen voor u en uw werknemers.

Bouwend Nederland Zorgverzekering
Een ruime dekking tegen een gunstige premie zijn daarom belangrijker dan ooit. U en uw werknemers kunnen gebruikmaken van de Bouwend Nederland Zorgverzekering. De voorwaarden en de premie van deze verzekering worden jaarlijks door ons tegen het licht gehouden, waardoor u ook op lange termijn bent verzekerd van een goede dekking.

De voordelen op een rij:

  • Uitgebreide dekking voor u en uw medewerkers.
  • 10% korting op de basisverzekering, 15% op de aanvullende dekkingen.
  • Met zorggarantie en zorgbemiddeling voor uw verzekerde werknemers dringt u het aantal verzuimdagen terug.

Informeren van uw medewerkers
Maakt u nog geen gebruik van de Bouwend Nederland Zorgverzekering? Vraag dan nu alvast een collectiviteitsnummer aan. Op die manier kunnen uw werknemers ook profiteren van dit voordelige aanbod. Wij ondersteunen u graag in de communicatie richting uw werknemers. Meer weten? Bel dan naar Meeùs Bouw & Infra, telefoonnummer 020 - 301 86 75.

Let op: Binnenkort kunt u weer online de Bouwend Nederland Zorgverzekering vergelijken met de dekking en premie van andere zorgverzekeringen. Zodra de zorgpremies voor 2013 bekend zijn, zullen wij u hierover nader informeren!


Dit artikel was onderdeel van de Bouw & Infra nieuwsbrief van oktober 2012 (Editie 5).

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: