Geslaagd seminar van Meeùs Gezondheidszorg

Geplaatst op : 2 oktober 2012
Op 10 september organiseerde Meeùs Gezondheidszorg voor de eerste keer een Ronde Tafel Estafette in het Grand Hotel Karel V in Utrecht.

We deden dit samen met 3 partners, Allied World Healthcare (AWAC), Van Benthem & Keulen Advocaten en Cunningham Lindsey Nederland.

Onze gasten bestonden uit Risk Managers, juridische en financiële beleidsmedewerkers van ziekenhuizen, GGZ en Psychiatrie instellingen. Er waren twee hoofdthema’s; Risk Management, momenteel een hot item in de Zorg en de presentatie van AWAC Healthcare op de Nederlandse markt. Deze Amerikaanse verzekeraar heeft haar Europese zetel in London, haar Healthcare divisie heeft wereldwijd ziekenhuizen en andere grote zorginstellingen in de boeken. Maar AWAC kenmerkt zich ook door een zeer sterk ontwikkelde risk management tak waar hun verzekerden volop gebruik van kunnen maken voor advies, kennis delen met ander zorginstellingen op diverse fora, seminars bijwonen etc.

Ronde Tafel Estafette

Eén van de sprekers was ook Hans Fiolet, Directeur Patiëntenzorg en Risk Manager van het azM, een zeer gewaardeerde relatie van Meeùs. Hij vertelde over zijn ervaringen tijdens het opzetten van hun risk management programma. Na de presentaties konden de gasten aanschuiven aan ronde tafels en verder discussiëren met de sprekers en elkaar. Dit viel erg in de smaak en er werd dan ook volop gebruik van gemaakt.

De afsluitende borrel in een binnentuin van het Karel V sloot de dag perfect af. De eerste Ronde tafel Estafette was hiermee erg geslaagd en een goede aanzet om Meeùs Gezondheidszorg op de kaart te zetten. Op dit moment worden de gasten bezocht om met hen te bespreken wat Meeùs voor hun organisatie kan betekenen.

Klik op de link, en bekijk een leuke filmimpressie van de dag.
Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: