Weerverlet: profiteer vóór 15 oktober van 5% vroegboekkorting

Geplaatst op : 1 oktober 2012

In onze vorige nieuwsbrief attendeerden we u op de weerverletdekking. Met deze dekking beschermt u zich tegen de financiële risico’s van alle soorten weer, zoals extreme neerslag en vorst.

Vorstverlet groot financieel risico
Wanneer er niet kan worden doorgewerkt door winterse weeromstandigheden, loopt een bouwproject vertraging op en moet u als werkgever evengoed loon blijven doorbetalen. Deze kostenpost en eventuele contractuele boetes kunnen een groot financieel risico voor uw bedrijf vormen. Steeds meer aannemers zijn zich hiervan bewust, te zien aan het stijgende aantal weerverletdekkingen dat de afgelopen jaren is afgesloten.

Profiteer nu van 5% vroegboekkorting!
Wanneer u vóór 15 oktober a.s. een dekkingscertificaat koopt, dan profiteert u van 5% vroegboekkorting! Deze korting komt bovenop de 3% premiekorting die u krijgt wanneer u lid bent van Bouwend Nederland.

Wilt u meer weten?
Wilt u weten of een weerverletdekking voor uw bedrijf een goede investering is? Op de website van Bouwend Nederland vindt u alle informatie die u nodig heeft. U kunt hier direct uw premie berekenen. Klik om de brochure over de weerverletdekking te downloaden.

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met uw Bouw & Infra-adviseur of bel 020 - 301 86 53.


Dit artikel was onderdeel van de Bouw & Infra nieuwsbrief van oktober 2012 (Editie 5).

Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: