De mensen van Meeùs - Carola van Baak

Geplaatst op : 3 september 2012

Carola van Baak werkt sinds oktober 2011 op de front office van de schadeafdeling. “Het bevalt heel goed om hier te werken! Ik geniet ervan dat ik mensen écht kan helpen.

Schade is natuurlijk nooit leuk.
Heeft een klant een keer een schade, dan neem ik de zorg rond de afhandeling zoveel mogelijk uit handen. Dat doe ik door ze met raad en daad bij te staan en duidelijkheid te geven over de stappen en/of uitkering. Zo belde twee weken geleden een klant die na een heftige regenbui forse waterschade had. Zijn vloer stond blank en de kelder was ondergelopen. Wij hebben direct een reconditioneringsbedrijf ingeschakeld. Zij hebben apparatuur geplaatst, zodat de vloer en muren snel konden drogen. Als de klant dit wil, schakelen we ook een herstelbedrijf in, die de schade aan de vloer, keuken, muren en meubels herstelt.

Wat gebeurt er als een schade binnenkomt?
"Op onze website kunnen klanten zelf hun schade melden. Met een aantal vragen weten onze klanten meteen of ze deze schade direct vergoed krijgen. Dat gaat dus supersnel! Soms hebben we meer informatie nodig, dan bel ik of een van mijn collega’s even met de klant. Ook als onze klanten bellen, helpen wij ze graag verder met hun schademelding."

Dat het de afgelopen maanden vakantietijd was, merkt Carola: "Er is veel reisschade. Vakanties die worden geannuleerd bijvoorbeeld. Autoschades komen vaak voor.” Ook heftige verhalen komen helaas langs. “Vanmorgen toevallig nog. Een mevrouw belde dat ze twee vakanties wilde annuleren voor haar gezin. Vorige week is bij haar zoon een zeer ernstige ziekte geconstateerd. Ja, dat doet wel wat met je… Door mee te leven en de annulering snel af te handelen, probeer ik de financiële zorgen over de geannuleerde vakantie snel uit handen te nemen."

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: