Kind op kamers? (Niet meer lopend)

Geplaatst op : 3 september 2012
Nu 50% korting op de alles-in-één studentenverzekering.

Ook als uw kind op kamers gaat is het belangrijk dat hij of zij goed verzekerd is. Meeùs heeft een speciale studentenverzekering: drie verzekeringen in één pakket.

Nu vanaf € 12,50 een heel jaar goed verzekerd*
In september hebben we een speciale actie. Sluit u in deze maand een studentenpakket af, dan krijgt u 50% korting op de eerstejaarspremie. In het studentenpakket zitten de drie belangrijkste verzekeringen: een inboedel-, aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering. Ook kunt u een doorlopende reisverzekering afsluiten. Deze kost in het eerste jaar maar €5,-!

  • Inboedelverzekering
    Alle spullen die in de kamer staan, verzekert u met de inboedelverzekering. U kunt dan denken aan het bed, kast, kleding, tv, laptop en studieboeken. Schade door bijvoorbeeld brand, blikseminslag, inbraak, storm en regen zijn daarmee verzekerd.
  • Aansprakelijkheidsverzekering
    Deze verzekering dekt schade aan spullen en mensen die uw zoon of dochter per ongeluk veroorzaakt aan anderen. Ook tijdens een stageperiode of werkvakantie is uw zoon of dochter met deze verzekering verzekerd.
  • Ongevallenverzekering
    Raakt uw zoon of dochter betrokken bij een ongeval? Dan keert deze verzekering geld uit als zij invalide blijven of overlijden door een ongeval. Zowel binnen- als buitenshuis is uw zoon of dochter verzekerd. De dekking geldt in privésituaties, op werk en school.

Meer informatie…

…vindt u op Studenten.meeus.com. Hier sluit u het studentenpakket met korting af.

Vul bij het veld Collectiviteitscode het volgende nummer in: U0005 en de korting wordt automatisch berekend.


Berekenen en aanvragen

* Het actietarief is alleen geldig in de maand september op Studenten.meeus.com. Sluit u na 30 september een studentenpakket, dan betaalt u een premie vanaf €25 per jaar.

Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: