Volg Meeùs Bouw & Infra op Twitter

Geplaatst op : 1 september 2012

Heeft u het icoontje onderaan onze e-mailhandtekeningen wel eens gezien? Of heeft u er misschien al eens op geklikt? Dan weet u dat Meeùs Bouw & Infra met zijn tijd meegaat en een eigen Twitteraccount heeft. Zo kunt u ons gemakkelijk volgen en blijft u op de hoogte van interessant nieuws uit de bouw- en infrasector. U vindt ons op @meeusbouwinfra.

Wat kunt u verwachten?
Meeùs Bouw & Infra selecteert relevant nieuws uit onze sectoren en deelt dat graag met haar klanten. Dit doen wij natuurlijk al met deze nieuwsbrief, maar met Twitter kunnen we u nog sneller op de hoogte brengen van actuele ontwikkelingen.

Via Twitter delen we nieuwe informatie op het gebied van risico’s en verzekeringen in de bouw, schade- en verzuimpreventie en pensioenen. En allerlei bouw- en infragerelateerde nieuwsfeiten. Daarnaast blijft onze digitale nieuwsbrief natuurlijk ook gewoon verschijnen!

Onze specialisten aan het woord
Meeùs brengt u nieuws waar u echt wat aan heeft. Daarom laten we graag onze specialisten aan het woord. Dat doen we ook op Twitter. Zij bepalen vanuit hun eigen specialisatie wat er wordt getweet. U vindt een lijst met onze specialisten en hun initialen op onze Twitterpagina.

Vragen? Stel ze direct!
Heeft u een concrete vraag of verzoek? Stel hem dan meteen in een tweet. Daar is ons Twitteraccount namelijk ook voor. Twitter is een interactief medium. Wij horen graag wat u wilt weten. Eén van onze specialisten behandelt uw vraag en reageert meteen en persoonlijk.


Dit artikel was onderdeel van de Bouw & Infra nieuwsbrief van september 2012 (Editie 4).

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: