Weerverletdekking biedt uitkomst tijdens de vorstperiode

Geplaatst op : 1 september 2012

We genieten nog van de nazomer, maar als risicobewust ondernemer, bereidt u zich mogelijk al weer voor op de winter. Wanneer er niet kan worden doorgewerkt door extreme weersomstandigheden, loopt een bouwproject vertraging op en moet u als werkgever evengoed loon blijven doorbetalen. Deze kostenpost en eventuele contractuele boetes kunnen een groot financieel risico voor uw bedrijf vormen.

Wees op tijd voorbereid
Met de weerverletdekking beschermt u zich als ondernemer tegen de financiële risico’s van alle soorten weer. Want niet alleen vorst, maar ook andere ongunstige weertypen zoals extreme neerslag en hitte worden hierin gedekt. De afgelopen jaren zijn er voor de winter veel weerverletdekkingen afgesloten, waaruit blijkt dat aannemers zich steeds bewuster voorbereiden op de vorstperiode.

Direct online premie berekenen
U kunt direct en geheel afgestemd op uw budget en eisen uw premie berekenen via de website van Bouwend Nederland (ook voor niet-leden). Leden van Bouwend Nederland profiteren van extra voordeel in de vorm van extra maatwerk en een korting van 3% op de premie. Bij de ontwikkeling van dit product stonden flexibiliteit en (online) toegankelijkheid voorop. Aan dit product is te zien waar Meeus Bouw & Infra voor staat: bouwspecifieke en solide oplossingen tegen een scherpe prijs.

Nieuw voor het komende vorstseizoen!

  • Bedrijven die voor 15 oktober a.s. een dekkingscertificaat kopen, profiteren van 5% vroegboekkorting.
  • Heeft u nog een no-claim voucher van vorig jaar? Dan kunt u die ook dit jaar verzilveren.

Wilt u meer weten?
Uw adviseur Bouw & Infra is u graag van dienst. Bel 020 - 301 86 53 en maak direct een afspraak.


Dit artikel was onderdeel van de Bouw & Infra nieuwsbrief van september 2012 (Editie 4).

Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: