Inbraakpreventie: Een goed idee!

Geplaatst op : 11 april 2013

Met een opstal- en inboedelverzekering heeft u een uitstekende bescherming tegen de financiële gevolgen van brand of inbraak. Maar naast de financiële gevolgen speelt vaak ook de emotionele schade een rol. Voor veel mensen is juist dit een goede reden om extra voorzorgsmaatregelen te nemen.

De beste aanpak
Voor de handige doe-het-zelver is een bezoekje aan de bouwmarkt en het aanbrengen van extra sloten, een rookmelder en goede buitenverlichting een prima optie. Maar bent u minder handig, regelmatig langer van huis of heeft u veel kostbaarheden in huis? Dan adviseren u om hiervoor toch een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf in te schakelen. Wij helpen u daarbij graag een stukje op weg vanuit onze jarenlange ervaring.

Inbraakrisico
In Nederland hebben de verzekeringsmaatschappijen en de beveiligingsbedrijven samen een instrument ontwikkeld om het inbraakrisico te meten en daarbij de meest geschikte voorzorgsmaatregelen te adviseren. In een goed preventieadvies wordt gekeken naar de organisatorische aspecten (sleutelbeheer, bewoning), de bouwkundige aspecten (sloten, constructie) en eventueel de elektronische aspecten (alarm, melding en opvolging). Ook brandpreventie (melders en blusmiddelen) maakt onderdeel uit van het advies. Zo krijgt u een vakkundig inzicht in de mogelijke verbeterpunten bij u thuis. En wordt het advies ook bij u thuis goed uitgevoerd.

Onze lezersaanbieding
Een allround beveiligingsbedrijf dat door heel Nederland actief is, en waarmee Meeùs al zo’n 35 jaar goed bekend mee is, is HADI Beveiliging uit Den Haag. HADI biedt klanten van Meeùs een gratis preventieadvies aan, samen met een korting van 10% op het materiaal dat nodig is om het advies geheel uit te voeren. Dit samen met de tijdelijke verlaging van de btw-tarief op arbeidsuren van 21% naar 6%, maakt een goed preventieplan nu extra aantrekkelijk!

Heeft u veel kostbaarheden in huis en wilt u werk maken van een goede inbraak- en brandbeveiliging van uw woning? Vul het formulier in. In het veld ‘Reactie’ kunt u de actiecode: “Nieuwsbrief april 2013” invullen.


Dit artikel was onderdeel van de algemene nieuwsbrief van Lente 2013 (Editie 1)

Lees meer over:
Delen is niet mogelijk. Wijzig cookie instellingen
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: