Meeùs en ACP verlengen samenwerking na vijf jaar

Geplaatst op : 19 december 2013
Utrecht – woensdag 18 december 2013 – Vandaag is op het hoofdkantoor van Meeùs de samenwerkingsovereenkomst getekend tussen politievakbond ACP en Meeùs. Meeùs biedt de 25.000 ACP-leden een online platform waar ze al hun financiële zaken kunnen regelen.

Meeùs en ACP verlengen samenwerking na vijf jaarCoen Mom, CEO van Unirobe Meeùs Groep BV: “We zijn blij om de zeer prettige samenwerking met een gerenommeerde partner als ACP te kunnen voortzetten. ACP en Meeùs werken sinds 2008 samen op het gebied van verzekeringen. Bij de start bestond het aanbod uit korting op een aantal schadeverzekeringen. Inmiddels bieden we een online platform waar ACP-leden terecht kunnen voor verzekeringen, een spaarrekening en andere financiële diensten. Leden hebben onze dienstverlening de afgelopen jaren hoog gewaardeerd . Binnen de strategie van Meeùs staat het ontwikkelen van dienstverlening samen met partners centraal. Deze hernieuwde samenwerking sluit daar mooi op aan.”

ACP-bestuurder dienstverlening en financiën Wiep van der Pal, over de overeenkomst: “De basis voor een samenwerking is vertrouwen. De afgelopen vijf jaar is het vertrouwen in elkaar alleen maar gegroeid. De grote tevredenheid van de ACP-leden over de dienstverlening is daarbij het fundament. Daarom hebben we er als ACP alle vertrouwen in dat Meeùs de juiste partner is om ook de komende jaren mee te blijven samenwerken.”

Van der Pal vervolgt met: “Meeùs biedt ACP-leden extra service en daarmee directe toegevoegde waarde. Dat is ook precies wat ACP haar leden, in deze roerige tijden, wil bieden op het gebied van werk en inkomen. Financiële dienstverlening – flexibel en op maat – hoort daar bij.”

Over Meeùs Meeùs is één van de grootste tussenpersonen op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken in Nederland. Met 400.000 particuliere en 50.000 zakelijke klanten is Meeùs een grote en landelijke speler. Meeùs behoort tot de Unirobe Meeùs Groep, onderdeel van AEGON. Meer informatie staat op www.meeus.com

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: