Verlenging contracten Verzuim en WGA-ERD

Geplaatst op : 12 december 2013

Per 1 januari 2014 verlopen de contracten van de Bouwend Nederland WGA-verzekering en de Bouwend Nederland Verzuimverzekering. Meeùs Bouw & Infra heeft daarom met verzekeraars onderhandeld over een verlenging van dit contract. Wij informeren u graag over de resultaten.

MeetingHet aantal ziektegevallen in de bouw- & infrasector is de afgelopen jaren flink gestegen. Verzekeraars zien zich daarom genoodzaakt de premies te verhogen. De aanbiedingen van Nationale-Nederlanden en Loyalis zijn de beste die wij voor u uit de markt hebben kunnen halen.

Verzuimverzekering
De verzuimverzekering van Loyalis en Nationale-Nederlanden hebben beide een zeer ruime dekking. De premie is afhankelijk van meerdere factoren. Graag bespreken we welk van beide verzekeraars voor u het beste aanbod heeft.

WGA-ERD-verzekering
Nationale-Nederlanden biedt vanaf 2014 geen WGA-ERD-verzekering meer aan. Het aanbod van Loyalis is als volgt:

  • premie van 0,77% voor bedrijven tot 50 werknemers die reeds uitgetreden waren/geen uitlooprisico hebben;
  • premiegarantie geldt tot 1 januari 2016;
  • eventuele combinatiekortingen met andere Loyalis verzuim- en arbeidsongeschiktheidsproducten.

Heeft u al een van deze verzekeringen?
Dan informeert uw verzekeraar u apart over hun verlengingsvoorstel. U heeft dit inmiddels ontvangen of krijgt dit zeer binnenkort. Wij onderzoeken voor u welk aanbod voor u het aantrekkelijkst is. Voor vragen kunt u altijd terecht bij uw relatiebeheerder.

Voordeel met het Bouwend Nederland Verzuimloket
Het Bouwend Nederland Verzuimloket biedt u de broodnodige ondersteuning bij het begeleiden van zieke werknemers. Als u een vraag heeft, kunt u rechtstreeks bellen met een casemanager die u verder helpt. Dit is een aanvulling op de doorlopende begeleiding bij het ingewikkelde Poortwachterstraject.

Ook in 2014 kunt u profiteren van de voordelen van het Bouwend Nederland Verzuimloket in combinatie met de Bouwend Nederland Verzuim- of WGA-ERD-verzekering. Het aanbod voor 2014 is verbeterd en het tarief is lager dan vorig jaar.

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: