Tip: Juridisch conflict of onbetaalde facturen?

Geplaatst op : 1 februari 2013

Word geen dief van uw eigen portemonnee! Een juridisch geschil met een opdrachtgever of een arbeidsconflict met een van uw werknemers; u krijgt er – zeker in tijden van crisis - liever niet mee te maken. Dit kan namelijk flink in de papieren lopen. Een goede rechtsbijstandverzekering is in zo’n geval geen overbodige luxe. Maar de dekking was tot nu toe zelden passend voor een bouwbedrijf. Daarom heeft Bouwend Nederland (Advies) in samenwerking met Meeùs Bouw & Infra en DAS een complete rechtsbijstanddekking ontwikkeld, specifiek afgestemd op uw branche.

Mocht u in een juridisch conflict raken, dan biedt de rechtsbijstandverzekering voor leden van Bouwend Nederland u de zekerheid van deskundige juridische hulp en dekking voor de proceskosten. Maar ook als een betaling van uw opdrachtgever uitblijft, kunt u rekenen op de ondersteuning van een juridisch adviseur; incassodienstverlening is meeverzekerd.

Afgestemd op uw branche
De verzekering is helemaal afgestemd op uw branche. Heeft u te maken met bouwspecifieke kwesties (op het gebied van Aanbestedings- en Bouwrecht)? Dan behandelt een jurist van Bouwend Nederland Advies uw zaak. Denk hierbij aan een conflict met uw opdrachtgever of onderaannemer. Met hun kennis van de branche denken de experts met u mee over geschikte oplossingen of staan ze u bij in arbitrage- en rechtszaken.

Uw voordelen op een rij:

  • 20% korting op de premie
  • inclusief complete incassodienstverlening
  • extra premiekorting van 5% nadat u uw juridische risico’s in kaart heeft laten brengen met een Legal Scan
  • ook dekking voor geschillen die tot nu toe niet te verzekeren waren; juridische problemen met opdrachtgevers en onderaannemers
  • de gespecialiseerde juristen van Bouwend Nederland Advies behandelen bouwrecht- en aanbestedingszaken, voor andere geschillen zijn regionale juristen van DAS beschikbaar

Wilt u meer weten?
Uw adviseur van Meeùs Bouw & Infra vertelt u graag meer over de rechtsbijstandverzekering inclusief incassodienstverlening. Ook kan hij voor u een premieberekening maken en de rechtsbijstandverzekering voor u afsluiten. Bel 020 301 86 53 om een afspraak te maken.


Neem nu contact met ons op

Dit artikel was onderdeel van de Bouw & Infra nieuwsbrief van februari 2013 (Editie 1).

Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: