Doorlopende of kortlopende reisverzekering

Geplaatst op : 15 juli 2013

Welke kies ik?
Wie op reis gaat sluit vaak een reisverzekering af. Verstandig. Maar dan komt de vraag: ‘Kiest u een doorlopende reisverzekering of een kortlopende reisverzekering? En wat is eigenlijk het verschil?’

Een kortlopende reisverzekering sluit u af voor de duur van uw reis. Speciaal voor deze vakantie heeft u deze verzekering.

U kunt ook kiezen voor een doorlopende reisverzekering. U hoeft dan niet meer voor elke reis apart een reisverzekering af te sluiten. U heeft dan namelijk een reisverzekering die elke vakantie geldig is en automatisch ingaat. Vergeten kunt u ‘m niet meer.

Is die niet veel duurder dan?
Nee. Over het algemeen kunnen we stellen dat als u twee à drie weken per jaar met vakantie gaat een doorlopende reisverzekering zelfs goedkoper is. En het weekendje-weg dat u last minute boekt is automatisch ook verzekerd. Zo is de doorlopende reisverzekering vaak voordeliger dan een kortlopende reisverzekering.

Tip! Wilt u een doorlopende reisverzekering afsluiten? Gaat u dan naar onze doorlopende reisverzekering en stel zelf uw optimale verzekering samen.
Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: