MeeùsRunClub van start

Geplaatst op : 16 juli 2013
De MeeùsRunClub: loopgroepen op de kantoren, hardlopen met klanten, onder begeleiding van een professionele trainer van Run2Day. Afgelopen donderdag (11 juli) was in het Olympisch Stadion de aftrap mét Erben Wennemars die een jaar lang ambassadeur is van de MeeùsRunClub.

Waarom hardlopen?

Door te kiezen voor hardlopen geven we invulling aan duurzaamheid, fit zijn en gemak. Met onze klanten willen we een duurzame relatie. Daar willen wij hen graag bij helpen.
Gemak leveren we door zaken inzichtelijk te maken, te helpen bij keuzes in het financiële leven. Met hardlopen willen we onze klanten een topervaring meegeven. Bijvoorbeeld door ze persoonlijk te begeleiden via hardlooptrainingen, het regelen van vervoer naar events, het verzorgen van een diner na een wedstrijd en een goed trainingsshirt. We nemen hen alle zorgen uit handen.

MeeùsRunClub
MeeùsRunClub.nl is een online platform dat de loopgroepen ondersteunt. Op de site kunnen klanten zich registreren, relevante hardloopinformatie vinden, reviews van apps over hardlopen lezen, de planning van de loopgroepen zien en inschrijven voor een hardloopclinic met Erben Wennemars.

Erben: onze ambassadeur
Tijdens de kick off was na de introductie van marketingdirecteur Michiel Poppen het woord aan Erben Wennemars. Dé Erben Wennemars inderdaad. Hij is onze ambassadeur. Hij rent een aantal wedstrijden mee, is het gezicht op Facebook en geeft een hardloopclinic. Erben vertelde waarom hij hardlopen zo mooi vindt: “Iedereen kan hardlopen. Je doet het op je eigen tempo. Daarom is het zo’n mooie sport. En als je aan het lopen bent, ben je gelijk. Of je nu directeur bent, metselaar of werkloos. Als je samen bent dan krijg je ook echt een relatie met elkaar. Iedereen wil het beleven.”

Natuurlijk kwam er ook een mooie anekdote voorbij. Erben vertelde over hoe hij zijn eerste marathon liep: “Hoi. Ik hoorde dat je morgen een marathon organiseert. Kan ik meedoen?” Dat kon en ongetraind liep Erben de volgende dag de marathon uit.

Daarna: actie!
Verdeeld in de beginners en gevorderden, gingen dertig collega’s rennen, rek- en strekoefeningen doen en kregen ze persoonlijke tips van professionele hardlooptrainers van Run2Day. Een mooi voorproefje op de MeeùsRunClub! Wil je de foto’s zien? Die vind je hier.

Meedoen?
Wil je ook hardlopen met Meeùs? Laat het weten aan je adviseur, die vertelt je er graag meer over!
Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: