Bewaak uw bouwplaats tijdens de bouwvak!

Geplaatst op : 12 juni 2013

Koper, steigerplanken, gereedschappen … Bouwplaatsen zijn vaak doelwit van dieven. Vooral nu de bouwvak weer voor de deur staat, is het goed te controleren hoe uw bouwplaats beveiligd is. Dit kan u veel geld besparen. Hoe zorgvuldig gaat ú om met de gereedschappen en bouwmaterialen op bouwlocaties?

CameraDiefstal en vandalisme zijn flinke schadeposten voor aannemers. Soms komen werkzaamheden zelfs stil te liggen, waardoor de schade nog meer in de papieren loopt. Ze kosten de bouwsector jaarlijks niet alleen miljoenen, maar ook veel frustratie. De kans is groot dat u hierover kunt meepraten.

Voorkom diefstal en brand met camerabeveiliging
Een van de mogelijkheden om diefstal te voorkomen, is camerabewaking. Nieuwe, intelligente camerasystemen geven direct een signaal af als ze verdachte bewegingen herkennen. De politie reageert bij een geverifieerd alarm met de hoogste prioriteit. Zo voorkomt u beginnende inbraken, branden en vernielingen. Kijk voor beeldmateriaal op de website van Hillson Groep.

Voordeel op uw verzekering
Wanneer u uw projecten elektronisch beveiligt met intelligente, gecertificeerde camerabewaking voorkomt u niet alleen schades. U profiteert bovendien van financieel voordeel op uw CAR-verzekering:

  • 10% korting op de premie
  • verlaging van het eigen risico voor diefstal, vandalisme en/of brandstichting
  • aanvullende schadevergoeding tot 10% (bij hogere beveiligingsniveaus)

Meer weten?
Wilt u meer weten over intelligente camerabeveiliging? Kijk op de website van Hillson of neem contact op met uw adviseur van Meeùs Bouw & Infra.


Dit artikel is onderdeel van de Bouw & Infra nieuwsbrief van juni 2013 (Editie 3).

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: