Meeùs Doe(n) Dag 2013

Geplaatst op : 22 mei 2013

Jubileum ‘De Rode Kruis Bungalow’ een mooi moment voor een cadeau
Deze vakantiebungalow in Someren is voor mensen die, om fysieke of sociale redenen, niet meer zelfstandig op vakantie kunnen gaan. Gasten van de bungalow komen uit de hele regio en worden tijdens hun verblijf geholpen door vele vrijwilligers.

Foto Meeùs Doe(n) Dag 2013De Rode Kruis Bungalow viert eind mei 2013 haar 50 jarige bestaan. Op hun verlanglijstje stond een lang gekoesterde wens: een mooie jeu de boulesbaan!

Helaas was er voor een jeu de boulesbaan nooit financiële ruimte. Het bestuur van de Rode Kruis Bungalow is namelijk afhankelijk van subsidies en giften. Alle inkomsten zijn hard nodig voor de onderhoudswerkzaamheden aan deze schitterende Bungalow.

Meeùs Doen
Op 22 mei stond er ’s morgens om 09.00 uur een wel heel gemêleerd gezelschap bij elkaar in de ontvangsthal van de Rode Kruis Bungalow. Een accountant, een hovenier, een sportschooleigenaar, een theatermanager en diverse Meeùs medewerkers. Ze namen deel aan de allereerste Meeùs Doe(n) Dag. Samen met enkele klanten wilde Meeùs Someren eens een heel andere kant van zichzelf laten zien.

Hard werken aan een mooie jeu de boulesbaan
Het bonte gezelschap werd al snel omgevormd tot een hecht team. De Bungalow werd rondom schoongemaakt, onkruid gewied uit de zeer grote tuin, en natuurlijk werd er met man en macht gewerkt aan de aanleg van de nieuwe jeu de boulesbaan. Door ’s middags nog wat extra mankracht in te brengen werd de vooraf bepaalde doelstelling ook daadwerkelijk behaald:

Een mooie nieuwe jeu de boulesbaan, een blinkende Bungalow, en ter afsluiting een ere-rondje op de door Meeùs geschonken fietsen aan de vele vrijwilligers van de Rode Kruis Bungalow.

SIRIS heeft een filmpje over ons gedeeld.
Wij hebben ook zelf een video op YouTube geplaatst.

Danny van de Loo,
Officemanager Meeùs Someren

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: