Ronde Tafel Estafette Meeus en CNA: 'Media als rechter'

Geplaatst op : 16 mei 2013
Amersfoort - 16 mei 2013 - Op woensdag 12 juni houdt Meeùs, samen met haar partner CNA, een sessie in het kader van de Ronde Tafel Estafette. Het thema is ‘Media als rechter’. Vier deskundigen zullen, elk vanuit hun eigen discipline, informeren en inspireren naar aanleiding van dit thema.

De keuze voor het thema is zeer relevant. Immers, steeds meer kan een klein incident uitgroeien tot een media circus. Meer dan eens is juridisch gelijk hebben niet voldoende om gelijk te krijgen in de ogen van essentiële doelgroepen, met reputatieschade als gevolg. Het Elektronisch Patiënten dossier is hier een goed voorbeeld van.

Rudolf van der Maas van ngCompliance zal zijn visie geven op ‘Security in relatie tot medische gegevens en privacy issues’. Vervolgens zullen Hester de Vries en Chris van Dijk, beiden van Kennedy van der Laan Advocaten, spreken over de Juridische aspecten rondom privacy en het proces waarin een ziekenhuis terecht komt als zij negatief in de media komt. En hoe vervolgens te handelen om reputatieschade (zoveel mogelijk) te voorkomen. De vierde spreker is Richard Neve van PR en communicatiebureau CitySavvy. Hij praat over beeldvorming bij journalisten, hoe zij reageren op ‘affaires’ en over reputatieschade en hoe dit te voorkomen.

De Ronde Tafel Estafette wordt gehouden in het CliniClowns College in Amersfoort.

Dit seminar is inmiddels voorbij. Inschrijven is dus niet meer mogelijk.

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: