Wie informeert u graag over de verhoging pensioenleeftijd? Meeùs dus.

Geplaatst op : 22 mei 2013
De data zijn bekend. We hebben twee prachtige locaties en Jack van Gelder staat te trappelen om u welkom te heten. Op 6 juni in het Media Plaza in Utrecht of op 20 juni in het Evoluon in Eindhoven praten we u helemaal bij over de verhoging van de pensioenleeftijd.

Zo makkelijk is het allemaal niet voor de personeelsfunctionarissen van Nederland. De ene wetswijziging na de andere wordt over de werkgevers uitgestort en u zal er iets mee moeten doen. Het verhogen van de AOW-leeftijd was een flinke politieke klus, maar daarmee is nog niet alles opgelost.

Gaan we het werk aanpassen of passen de medewerkers zich aan?
Werkgevers moeten zelf bepalen wat zij gaan doen met hun pensioenregeling, want die wijzigt immers niet uit zichzelf. Gaat de pensioenpremie nu omlaag omdat er later pensioen wordt uitgekeerd? En hoe houden we oudere werknemers straks vitaal en gemotiveerd aan de slag? Passen we het werk aan of passen de medewerkers zich aan? En wat als een werknemer de pensioenleeftijd in zijn arbeidsovereenkomst niet wil aanpassen?

Wie spijkert u bij over de verhoogde AOW-leeftijd? 

Wij vertellen u welke impact de wetswijzigingen hebben op uw onderneming.
Door de presentaties van de drie deskundigen geven we u handvatten over wat de verhoging pensioenleeftijd voor uw bedrijf betekent. In mijn presentatie vertel ik welke impact de verhoging van de pensioenleeftijd heeft op veel meer benefits dan pensioen alleen.

Meld u direct aan. Vol is vol!
Wilt u ook goed voorbereid zijn op veranderingen voor u en uw werknemers? Meld u direct online aan voor een van de seminars in Utrecht of Eindhoven. De aanmeldingen van klanten stromen binnen, maar de locaties zijn groot genoeg voor nog veel meer toehoorders.

Peter Abelskamp
Directeur Zorg & Inkomen
Unirobe Meeùs Groep BV

 

 

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: