Meeùs Medische Vrije Beroepen bij FysioCongres en FysioExpo 2013.

Geplaatst op : 19 november 2013
Afgelopen vrijdag trokken 1000 fysiotherapeuten vanuit het hele land richting Utrecht naar het Beatrixtheater. Daar brachten zij een bezoek aan het FysioCongres en de FysioExpo 2013.

FysioExpo 2013Tijdens het FysioCongres gingen de fysiotherapeuten naar drie informatiesessies over vakinhoudelijke onderwerpen. Tussen de sessies door en in de pauzes konden de fysio’s een bezoek brengen aan de FysioExpo. Wij stonden daar, samen met nog 60 andere exposanten, met een mooie ruime stand. Door het open karakter van de stand schroomden bezoekers niet om binnen te komen. In de stand waren chocolaatjes, pepermuntjes en kleine give-aways zoals pennen en potloden. Bij interesse voor onze producten of een afspraak werd er een contactformulier ingevuld door onze adviseurs.

De MeeùsRunClub was er ook bij en dit leverde veel positieve reacties op. Mensen trokken enthousiast hun schoenen uit en waren erg fanatiek om een Meeùs shirt in de wacht te slepen. Op de aanwezige loopband probeerden de sportievelingen vol overgave de snelste tijd weg te zetten op de 500 meter. Alle deelnemers ontvingen een flesje water en Meeùs Run sokken. Ook kunnen zij hun foto terugvinden op Facebook.

Na afloop was er nog een borrel en uiteindelijk kon iedereen terugkijken op een geslaagde dag!

Bekijk de foto's op Facebook.

Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: