Premie Bouwend Nederland Zorgverzekering daalt

Geplaatst op : 4 november 2013

De premie van de basisverzekering van de Bouwend Nederland Zorgverzekering daalt volgend jaar. U en uw collega’s kunnen dus gebruik blijven maken van een voordelige zorgverzekering met een uitstekende dekking! Bovendien profiteert u weer van de ledenkorting via Bouwend Nederland. De premies vindt u op de website van Bouwend Nederland.

premieverlagingBouwend Nederland Zorgverzekering
De Bouwend Nederland Zorgverzekering is er speciaal voor u en uw collega’s. Onze specialisten houden de voorwaarden en de premie jaarlijks voor u tegen het licht. U bent dus ook op lange termijn verzekerd van een uitstekende zorgverzekering waar u geen omkijken naar heeft. De voordelen op een rij:

  • Uitgebreide dekking voor u en uw medewerkers.
  • 10% korting op de basisverzekering, 15% op de aanvullende dekkingen.
  • Met zorggarantie en zorgbemiddeling voor uw verzekerde werknemers dringt u het aantal verzuimdagen terug.

Vraag nu een collectiviteitsnummer aan!
Maakt u nog geen gebruik van de Bouwend Nederland Zorgverzekering? Vraag dan nu een collectiviteitsnummer aan. Op die manier kan iedereen binnen uw bedrijf profiteren van dit voordelige aanbod. Er geldt geen eis voor een minimaal aantal deelnemers.

Informeer uw collega’s
Wij helpen u graag bij het informeren van uw collega’s over deze mogelijkheid. Bel Meeùs Bouw & Infra op telefoonnummer 020 301 86 75.

Let op! Binnenkort kunt u weer online de Bouwend Nederland Zorgverzekering vergelijken met de dekking en premie van andere zorgverzekeringen.

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: