Blog: Wie loopt er warm voor Meeùs? De deelnemers aan de Bredase Singelloop!

Geplaatst op : 8 oktober 2013

Breda, 6 oktober 2013, dag van de Singelloop en Meeùs is dit jaar sponsor geworden. Nieuwsgierig hoe alles eruitziet vertrek ik opgewekt naar de start.

Singelloop Breda 2013Top!
De MeeùsRunClub stond op een prachtige locatie en was niet te missen. Wat een stimulerende ambiance en professionele uitstraling. Goede beats kwamen mij tegemoet. Ik werd aan alle kanten gefaciliteerd en ondersteund. Ik kon bijvoorbeeld parkeren bij het Meeùs pand en werd dan met een taxibusje naar de rand van het parcours gebracht.

De Meeùs bus
De Meeùs bus (bus is niet het juiste woord kijk maar naar de foto’s op de Facebookpagina) was een gezellige ruimte met goed zicht op de start. Omroep Brabant koos de Meeùs bus om vanuit daar de start te filmen. We werden allemaal hartelijk verwelkomd, kregen een loopshirt, stukje fruit, wat te drinken, een broodje: kortom het ontbrak ons aan niets.

Lopen
Daar sta je dan met andere Meeùs relaties in het startvak en dan mag je los. Ieder doet wat binnen zijn of haar vermogen ligt. Of je nu gezellig meeloopt of echt de sokken uit je schoenen loopt, er valt onderweg veel te genieten. De Singelloop staat bekend als een feest voor de deelnemers en zelf heb ik dat zo mogen ervaren; de aanmoedigingen onderweg, het Meeùs juichteam, de muziek.

Finish
Na de finish was een uitloopstraat waar iedereen elkaar weer opzocht. Leuk om hier vers van de pers te horen hoe anderen de loop hadden ervaren. Daarna terug naar de bus en onder het genot van een drankje en een pasta maaltijd, hebben we het er nog even over. Wie nog moest starten, wensten wij veel succes.

Afloop
Terugkijkend op dit sfeervolle loopevenement, kunnen de organisatie en de deelnemers tevreden zijn. Het Meeùs shirt heb ik inmiddels in mijn bezit en deelname aan de Singelloop (op deze manier) smaakt naar meer. Ik kijk met warme gevoelens terug op deze zeer geslaagde dag. Weeronline gaf de dag een 8. Ik geef Meeùs een Facebook like

Gerda Kruis

Ben je na het verhaal van Gerda nieuwsgierig naar de MeeùsRunClub op de Bredase Singelloop? Bekijk het verhaal in foto’s en de uitslagen van onze renners op onze Facebookpagina.

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: