Review: BLINKER loopapp, hardlopen met je telefoon als knipperlicht

Geplaatst op : 31 oktober 2013

Nu het met de zomer lijkt gedaan en het weer steeds vroeger donker wordt is zichtbaarheid in het verkeer van belang. Want als hardloper ben je in de schemer nauwelijks zichtbaar in het verkeer. Als je, zoals ik, altijd je iPhone meeneemt tijdens trainingen en wedstrijden heb je dankzij de app 'Blinker' altijd een sterk knipperlicht bij je. Met je telefoon in je hand of in de band om je arm ben je dan opeens goed zichtbaar voor het verkeer in je omgeving.

Blinker hardloopappEenvoudig maar goed
De app is ontwikkeld door hardlopers en dat is te merken. De app is erg simpel en doet precies wat het moet doen, niets meer en niets minder. De knoppen zijn groot en eenvoudig tijdens het hardlopen te bedienen. En doordat de graphics heel simpel zijn gehouden wordt de batterij van je telefoon minimaal belast, een uurtje 'blinkeren' kostte ongeveer 10 procent van mijn batterij.

Blinker heeft de volgende instellingen:

  • Knippersnelheid, van langzaam tot heel snel;
  • Keuze uit een rood, groen, geel, oranje of wit knipperend scherm;
  • Knipperende leds, volvlak of een eigen 'custom' vormgeving.

Felgeel is niet lelijk
Vorige week heb ik de app eens goed uitgeprobeerd en het felgele knipperlicht gaf me echt een veilig gevoel. Ik had mijn telefoon in mijn hand met het display naar achteren gericht toen ik op het fietspad richting huis rende en kreeg heel wat positief commentaar van achteropkomende fietsers. Een aanrader voor elke iPhone, deze app.

BLINKER, voor iPhone.
Gratis

Joris Boeren

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: