Blog: De MeeùsRunClub op de Dam tot Damloop

Geplaatst op : 24 september 2013

Het was een succes de tweede Meeùs gesponsorde loop: de Dam tot Damloop. Samen met Erben Wennemars liep de #MeeùsRunClub een hoop persoonlijke records. In totaal liepen er 55.000 mensen mee, duizenden supporters stonden aan de zijlijn hun vrienden, familie en collega’s toe te juichen waardoor er een te gekke sfeer hing. Hieronder lees je de reacties van Jacqueline en Simone die meeliepen namens de MeeúsRunClub:

Dam tot DamloopEen aantal quotes van onze deelnemers

Jacqueline Molenaar - “Ik heb gisteren met een klant meegedaan met de Dam tot Damloop en wil graag mijn complimenten uitspreken en overbrengen over de perfecte organisatie. We werden werkelijk in de watten gelegd en het heeft ons aan niets ontbroken (behalve dan misschien wat conditie maar daar kunnen jullie niets aan doen ;-))”

Simone Dolk - “6,4 Kilometers heb ik gelopen. Het was fijn en het was heerlijk. De sfeer, de muziek, de zon en alle mensen langs de kant. Ook de MeeùsRunClub Lounge waar we de voor- en napret deelden, was super!”

De foto’s van de Dam tot Damloop
We hebben meer dan 300 mooie foto’s gemaakt. Bekijk ze op onze Facebookpagina. Liep je met ons mee, vergeet jezelf dan niet te taggen.
Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: