Blog: Nog 6 dagen… De MeeùsRunClub op de Dam tot Damloop

Geplaatst op : 16 september 2013

Zondag 22 september staat de Dam tot Damloop in Amterdam op het programma. Samen met onze zakelijke klanten en de winnaars van de Facebookactie gaan we deelnemen aan dit evenement.

Dam tot Damloop Historie Dam tot Damloop
Cees Lansbergen kwam met het gouden idee om een hardloopwedstrijd te organiseren op het parcours van de race Le Champion 1981. De eerste editie was op 3 november 1985 waar zich 4300 hardlopers voor hadden ingeschreven. Tienduizenden bezoekers stonden langs de zijlijn de deelnemers aan te moedigen. Tijdens de tweede editie, 1986, kreeg het evenement al Internationale bekendheid. Zelfs hardlopers uit de top schreven zich in. Bron: Damloop.nl

Een van de grootste hardloopevenementen ter wereld
De Dam tot Damloop is tegenwoordig een van de grootste hardloopevenementen van het jaar. Dit dankzij de ruim 250.000 toeschouwers die ieder jaar weer voor een unieke zorgen.

Speciaal voor de toeschouwers is er het Dam tot Dam Feestplein. Dit ligt vlakbij de Zaanse Dam waar heel de dag verschillende activiteiten voor jong en oud zijn georganiseerd. Vlakbij de finish is het Dam tot Dam Park (in het Burgemeester in ’t Veldpark) waar je word geamuseerd door live optredens van Rigby, Shary-An en Belle Perez.

De MeeùsRunClub verzamelpunten
Onze 10 mijl deelnemers verzamelen bij Vapiano aan de Oosterdokskade 145 in Amsterdam. De ontvangst voor de 4 mijl is in Zaandam. Eindigen doen we natuurlijk in het VIP dorp op het finishpark. Een plattegrond met onze vertrekpunten en eindpunt delen we eind deze week met je op Facebook.

Tot slot
Hopelijk zien we jullie terug langs de lijn of bij de finish, wij hebben er in ieder geval zin in. Wij wensen alle deelnemers en toeschouwers veel plezier.

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: