MeeùsRunClub op de Tilburg Ten Miles

Geplaatst op : 6 september 2013

Afgelopen zondag hebben we genoten van een succesvolle Tilburg Ten Miles. In onze MeeùsRunClub Lounge was de sfeer met alle lopers dan ook de hele dag gezellig: De Meèùs loopgidsen en deelnemers liepen de hele dag af en aan voor de verschillende afstanden op de Tilburg Ten Miles. De MeeùsRunClub vertegenwoordigde alle afstanden.

Tilburg Ten Miles 2013Wie helpt jou je doel te bereiken?
Meeùs dus. Heb jij ze ook voorbij zien komen? Onze Meeùs loopgidsen liepen de 10 km en de 10 mijl met een ballon. Op de ballonnen stond een tijd vermeld. De Timepacer hielpen alle renners hun doel te bereiken.

Onze Clubleden vonden het ook geslaagd
In onze MeeùsRunClub Lounge was de ontvangst van onze gasten. Een plek om het Meeùs hardloopshirt aan te doen, voor te bereiden, snel te eten en drinken voor de start en na veel inspanning terug te komen om te relaxen en natuurlijk weer iets te drinken en te eten. Onze mooie lounge stond aan het parcours met een waar boven dek, zodat iedereen vanaf deze plaats de lopers kon aanmoedigen. We kregen een hoop leuke reacties!

“In een woord grandioos ! Nogmaals dank.” – Frans Brans
“Hartelijk dank voor een onvergetelijke dag! Alles was top geregeld” – Richard van der Kleij
“Ik kom uit Hoogezand,Groningen, en vond het een eer om via jullie te lopen.” – Ria Lasker

Beelden zeggen meer dan woorden
Er was een cameraploeg en fotograaf aanwezig om deze mooie dag vast te leggen en de winnaars te interviewen. Je vindt de foto’s van de MeeùsRunClub op de Tilburg Ten Miles op Facebook.

Onze snelste lopers op de 5 km, 10 km en 16 kilometer
Iedereen die mee liep is voor ons een winnaar. Tussen onze winnaars liepen er wel 4 die het net iets beter deden dan de rest.

10 mijl Marco Overduin 01:17:56
10 km Carla Gubbels 00:49:34
10 km Kees van den Berg 00:42:47
5 km Nathan van der Horst 00:22:58

Wil jij ook onze speciale gast zijn?
Dan kan! Als zakelijke klant van Meeùs willen wij je graag verwelkomen als lid van de MeeùsRunClub. Het volgende geheel verzorgde arrangement, is tijdens de Dam tot Damloop op 22 september as.

De loop is uitverkocht, maar wij hebben nog kaarten. Bekijk alle mooie voordelen en schrijf je snel in op www.meeusrunclub.nl.

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: