26 mei eerste bijeenkomst Erkend Risicoadviseur NEN

Geplaatst op : 30 april 2014

Ondernemers zagen soms door de bomen het bos niet meer bij het beheersen van (niet) verzekerbare bedrijfsrisico's. Tot nu toe kon een ondernemer niet vaststellen of de adviseur die hij inhuurt, ook beschikt over de juiste kennis, vaardigheden en competenties. Daarom is het 'Beroepsprofiel Erkend Risicoadviseur' ontwikkeld.

Jaap den Breejen, voorzitter van het platform en directeur bij Meeùs over het beroepsprofiel: “Als groot intermediair zijn we bij dit initiatief aanwezig omdat risicoadvisering tot de werkzaamheden van de tussenpersoon hoort. Als adviseur staan we steeds verder van de polis af en werken we meer op uurbasis of feebasis. De klant wil dat best, maar wil dan wel van te voren weten met wie hij te maken heeft. Als we als adviseur op basis van een door de NEN erkende norm werken, weet de klant dat hij gerust met die adviseur in zee kan gaan.”

Op 26 mei worden de gebundelde visies en belangen van adviseurs, inhoudelijke deskundigen, verzekeraars en andere belanghebbende partijen gedeeld. De eerste bijeenkomst vindt plaats op 26 mei 2014. Je leest hier meer over op nen.nl.

Lees ook dit interview met Jaap den Breejen.

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: