ASN Munsterhuis Enschede ‘Hersteller van het Jaar’ 2014

Geplaatst op : 24 april 2014

Utrecht – donderdag 24 april 2014 – ASN Munsterhuis Enschede is verkozen tot schadehersteller van het jaar door Meeùs Schade Service. Met een scoren van 89,75 punten gaat deze prestigieuze prijs naar de schadehersteller in Twente.

Sinds 2012 houdt Meeùs Schade Service deze verkiezing voor hersteller van het jaar. Meeùs streeft er continue naar om de kwaliteit van alle partners in het netwerk te verhogen, om zo zelf telkens een betere kwaliteit te kunnen leveren aan haar klanten.

Gert Timmermans, Directeur Verzekeringen Meeùs: “De uitverkiezing ‘Schadehersteller van het jaar’ is een extra waardering, dit jaar voor ASN Munsterhuis Enschede, voor al het werk dat dit team heeft verricht en de waarde daarvan binnen voor onze klanten.” ASN Munsterhuis heeft de hoge score, van bijna 90 uit maximaal 100 punten, te danken aan een bijzonder hoge klanttevredenheid en in combinatie met de kwaliteit van het schadeherstel. Meeùs Schade Service bestaat dit jaar vijf jaar en heeft binnen de herstelmarkt een prominente plaats weten te verwerven. Door vooral efficiënter, daadkrachtiger en vanuit vertrouwen samen te werken heeft Meeùs Schade Service een bijzonder hoge klanttevredenheid bij haar klanten weten te bereiken alsmede de schadelast significant weten te verlagen.

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: