Makro start samenwerking met Meeùs Assurantiën en Nationale-Nederlanden

Geplaatst op : 2 april 2014

Ondernemers ondersteund bij risicomanagement en verzekeringen
Amsterdam, 2 april 2014 – Onafhankelijk financieel adviseur Meeùs en Nationale-Nederlanden zijn vanaf nu partner van Makro Nederland. Deze partners gaan klanten van Makro helpen met risicomanagement en verzekeringen.

Meeùs en Nationale-Nederlanden hebben allebei een toonaangevende positie in de markt en bezitten specifieke branchekennis om in te spelen op individuele financiële behoeften van ondernemers. Met specialistische kennis van financiële producten en risico’s, goede branchekennis en aantrekkelijke pakketten, bieden Meeùs en Nationale-Nederlanden Makro klanten hulp bij de verzekeringszaken die hen bezighouden.

Makro heeft als missie ‘Partner voor ondernemend Nederland’ te zijn. Dit betekent dat Makro iedere dag weer klanten helpt het maximale uit hun onderneming te halen. Dat doet Makro niet alleen met een uitgebreid food- en non-foodassortiment, maar ook met aanvullende diensten zoals workshops, informatiebijeenkomsten en exclusieve partnerships met toonaangevende partners zoals KPN Zakelijk, Nissan, NS en Qredits. Deze partners bieden klanten van Makro extra service en gemak en aantrekkelijk voordeel. Door de nieuwe samenwerking met Meeùs en Nationale-Nederlanden ondersteunt Makro haar klanten nu ook met deskundig advies op het gebied van risicomanagement en verzekeringen.

Makro

Voorste rij van links naar rechts:
Dhr. J.M.J. Cillessen - Directeur Zakelijk Schade, Nationale Nederlanden
Dhr. C. Kay - Algemeen Directeur, Makro
Dhr. C.H.A. Mom - Directievoorzitter, Meeùs Assurantiën BV

Achterste rij van links naar rechts:
Dhr. A.N. Wesselink - Account Director, Nationale Nederlanden
Dhr. S.H.A. Kernkamp - CEO Schade & Inkomen, Nationale Nederlanden
Dhr. M.H.M. Poppen - Directeur Marketing & Communicatie, Meeùs Assurantiën BV
Dhr. S. de Vries - Manager Marketing & Sales intelligence, Nationale Nederlanden
Dhr. R.P. van Dam - Strategie & Propositie Marketing Zakelijk, Meeùs Assurantiën BV
Dhr. E. Roelands - Manager Partnerships, Makro

Over Makro in Nederland
Professionele klanten die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel – zoals ondernemers, zzp’ers, vertegenwoordigers van verenigingen en stichtingen – vinden bij Makro een compleet food- en non-foodassortiment van meer dan 60.000 kwaliteitsproducten onder één dak. Daarnaast biedt Makro diensten (zoals bezorging en klantbezoeken) en trainingen aan voor ondernemers om hen te helpen het maximale uit hun onderneming te kunnen halen. Makro vernieuwt: van zelfbedieningsgroothandel naar een maatschappelijk betrokken partner voor ondernemend Nederland. Bij Makro Nederland (17 vestigingen, bezorgdienst en een webshop) werken 4.000 mensen. Het bedrijf is onderdeel van Metro Cash & Carry International. Voor meer informatie: www.makro.nl.

Over Meeùs
Meeùs is één van de grootste financiële adviseurs op het gebied van risicomanagement, preventie, bedrijfs- en particuliere verzekeringen en pensioenen in Nederland. Met ruim 400.000 particuliere en 70.000 zakelijke klanten is Meeùs een grote en landelijke speler. Meeùs heeft meer dan 30 locaties in het land en is daardoor dichtbij haar klanten. Meeùs behoort tot de Unirobe Meeùs Groep. Meer informatie staat op meeus.com.

Over Nationale-Nederlanden
Met ruim vijf miljoen particuliere en zakelijke klanten behoort Nationale-Nederlanden tot de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland. De combinatie van 6.000 deskundige en betrokken medewerkers, goede producten en diensten en een juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit stelt Nationale-Nederlanden in staat de best passende oplossing voor u te vinden. Voor meer informatie: www.nn.nl.

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: