Twee keer het podium voor de #MeeùsRunClub op de Marathon Rotterdam

Geplaatst op : 14 april 2014

14 april tijd voor de Marathon Rotterdam: 42 kilometer bloed, zweet en tranen. Onze lopers liepen niet alleen persoonlijke records, maar haalden ook twee podiumplaatsen. De #MeeùsRunClub stond vol trots in het Hilton voor de huldiging van #MeeùsRunClub toppers op de Marathon Rotterdam! Het was één groot feest.

Josien op het podium na de Business Estafette Marathon in Rotterdam 2014Een eerste plaats voor onze relatie en #MeeùsRunClub lid Josien Spanjaart. Met 3:29 op de klok is zij de snelste vrouw op de Business Run. Wij zijn hartstikke trots op Josien, die al vanaf het eerste moment lid was van onze #MeeùsRunClub.

De snelste Businessvrouw Josien vertelt:
“Op 13 april liep ik met de Meeùsrunclub mee met de Business Marathon in Rotterdam. De ontvangst, met alles erop en eraan, was weer geweldig! En bovendien heel dicht bij de start en finish, niet onbelangrijk! Het was mooi weer en het lopen ging goed! Toen ik na 3.28 uur (netto) over de finish kwam, bleek ik de snelste vrouwelijke Business marathon loper! Vanuit de Meeùs lounge zijn we meteen doorgegaan naar het Hilton waar ik 'gehuldigd' werd! Gelukkig ging dat vrij rap, zodat ik snel weer terug was in de Meeùs Lounge waar het veel gezelliger was. Alle lopers stonden buiten in de zon uitgebreid te borrelen en na te praten. De sfeer was super goed, de DJ top en er was enorm veel geld opgehaald voor Stichting Dada. Ik wil de organisatie graag wederom heel hartelijk bedanken voor alles! Net zoals bij de Dam tot Damloop, de Singelloop en de CPC loop was het weer fantastisch!”

Tweede plek op de Estafette
Op de Estafette haalden wij ook het podium. Onze Facebookwinnaars John Lips, Alwin Roovers, Edwin van Hurp en Pieter Cappon liepen de estafette van 42 kilometer razendsnel in 2:37!

Bekijk alle foto’s van deze fantastische dag in ons fotoalbum op Facebook.

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: