Meeùs trotse 'local sponsor' WK Roeien Amsterdam

Geplaatst op : 21 augustus 2014

Utrecht, donderdag 21 augustus 2014 - Meeùs is ‘local sponsor’ van het prachtige topsportevenement WK Roeien 2014 in Amsterdam. "Gezond, bewust leven en werken heeft een directe link met onze business: verantwoord omgaan met risico's. Ook wij stimuleren en helpen onze relaties en medewerkers om gezond bezig te zijn", stelt Coen Mom, CEO Unirobe Meeùs Groep.

WK Roeien 2014De hoofdstad heeft er 37 jaar op moeten wachten, maar vanaf zondag 24 augustus is het zover: het WK Roeien wordt gehouden in Amsterdam. Er verschijnen 445 boten uit 60 landen op de Bosbaan aan de start. Voor Nederland komen 71 roeiers in actie. Voor hen stond de afgelopen tijd alles in het teken van stevige trainingen, gezonde leefstijl en ontspanning op z'n tijd.

Fantastisch evenement
Rond de Bosbaan kan volop van het toernooi worden genoten. Aanmoedigen van de roeiteams kan langs de baan en op grote schermen zijn de wedstrijden goed te volgen. Coen Mom: "Voor onze relaties zijn er mogelijkheden de wedstrijden bij te wonen. We zijn trots dat we partner kunnen zijn van dit fantastische evenement. Wij wensen alle roeiers veel succes en een geweldig toernooi."

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: