Klant in Beeld: Selie BV

Geplaatst op : 27 februari 2014

Selie bouwt aan uniek project!
Vorig jaar mocht Meeùs Bouw & Infra Bouwbedrijf Selie b.v. uit Amsterdam verwelkomen als klant. Bouwbedrijf Selie opereert al sinds 1921 in Amsterdam en omstreken en is gespecialiseerd in renovatie, restauratie, funderingstechniek, verbouwing, onderhoud en nieuwbouw. Op dit moment werkt Selie aan een bijzonder project in Ouderkerk a/d Amstel.

Selie BVProject Hoger Einde Zuid
Bij dit project bouwt Selie op de plek van een voormalige kerk drie appartementen, elk met een eigen buitenruimte. De oorspronkelijke kerktoren is geïntegreerd in het geheel en gaat dienst doen als trappenhuis. Onder de appartementen komt een kelder met zes parkeerplaatsen, die via een parkeerlift bereikbaar zijn.

De heer Selie: “Het bijzondere aan dit project is dat de originele contouren van de kerk behouden blijven maar dat het verder een heel modern gebouw is. Zo wordt er middels bronnen voor een belangrijk deel voorzien in de eigen energiebehoefte.”

Bouwer van begin tot eind
“Onze werkwijze is gebaseerd op kwaliteit, meedenken en duidelijkheid. Het liefst hebben we een project van begin tot eind onder onze verantwoording. Op die manier komen wij tot het gewenste resultaat.”

Ervaring uitbouwen
Ook bij dit project maken we dankbaar gebruik van onze volledig uitgeruste machinale werkplaats die we continu up-to-date proberen te houden. Daarnaast zijn wij een Fundeon erkend leerbedrijf en leiden we ons personeel grotendeels zelf op. Door deze en andere investeringen bouwt Selie haar ervaring uit en versterkt het zijn positie als specialist voor de regio Amsterdam, met al z’n typische eigenschappen en detailleringen.

Meer over de verschillende bouwfasen van het project Hoger Einde Zuid leest u op de website van Selie!


Dit artikel is onderdeel van de Bouw & Infra nieuwsbrief van februari 2014 (Editie 1).

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: