Blog: Ondernemersorganisaties laten kansen liggen bij 800.000 zzp-ers

Geplaatst op : 17 januari 2014

Steeds meer mensen starten, al dan niet “geholpen” door de crisis, een eigen bedrijf. In 2013 maar liefst 13% meer dan in 2012.

AannemerAdvies aan ondernemersorganisaties: Maak de zzp-er lid!
Veel van de, op dit moment 800.000, zzp-ers zijn gemotiveerde vakmensen. Zij kijken niet op een uurtje meer of minder. Een flexibele arbeidskracht die iedere werkgever zich zou wensen. Ondernemersorganisaties in diverse sectoren zouden zich daarom meer moeten inspannen om de zzp-er aan zich te binden. Echter, de contributie is vaak te hoog. Dat is jammer, ook voor de zzp-er, want ondernemersorganisaties hebben zzp-ers veel te bieden.

Lidmaatschap voor de zzp-er goud waard
Bij de start en zeker bij een doorgroei komt er veel op de zzp-er af. Er worden belangrijke keuzes gemaakt. De kennis en ervaring binnen een ondernemersorganisatie, is dan goud waard. Ook beschikt de ondernemersorganisatie over een belangrijk netwerk aan potentiele opdrachtgevers.

Meeύs denkt graag mee
Na de start als zzp-er veranderen risico’s vaak snel en onopgemerkt. Advies over aansprakelijkheidsrisico’s of hoe een AOV verzekering met je mee kan groeien, is dan erg belangrijk. Wij zijn delen graag onze kennis met ondernemersorganisaties en maken graag een passend verzekeringsprogramma voor starters- en zzp-ers.

Bel mij voor meer informatie.

Jan Jans
Doelgroepmanager

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: