Het lijsttrekkersdebat op 11 februari belooft weer vuurwerk!

Geplaatst op : 31 januari 2014

Prik 11 februari 2014 in je agenda voor de After Work Party in Kasteel Limbricht. Meeùs Heerlen organiseert dan samen met After Work Party een politiek (lijsttrekkers) debat. We starten om 16:30 met het debat en om 18:00 is het tijd voor een borrel met als afsluiting een heerlijk buffet om 19:00.

Netwerken gewaarborgd in de heerlijke ambiance van het kasteel
Inmiddels organiseerden we samen met AWP al meer dan ruim 50 keer dit debat. Organiserende partners stoken de handen uit de mouwen om er weer een mooi evenement van te maken. Enkele lijstrekkers van regio Roermond en omstreken, de Westelijke Mijnstreek en Parkstad delen mee aan het debat. Stuk voor stuk deelnemers die gaan voor een goede samenwerking in de regio, waarin we van elkaar kunnen leren.

We brengen ondernemers in Limburg bij elkaar
Ik voel mij zeer betrokken bij het evenement dat ondernemers in Limburg bij elkaar brengt. Het is een waardevol en doorlopend netwerk. De sprekers inspireren en de bezoekers inspireren elkaar.

Interessante onderwerpen voor het debat
Onderwerpen die aan bod komen zijn de regionale samenwerking van gemeenten met betrekking tot economie, werkgelegenheid, leegstand in steden, vestigingsklimaat van ondernemers en bestemmingen van locaties.

Ik hoop je 11 februari samen met een aantal collega’s en klanten te ontmoeten.

Leo Wijshoff
Manager vestiging Heerlen

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: