De MeeùsRunClub: inschrijving Zevenheuvelenloop en Egmond geopend

Geplaatst op : 15 juli 2014

De MeeùsRunClub is een initiatief van Meeùs, exclusief voor onze zakelijke relaties. De MeeùsRunClub combineert hardlopen met netwerken. Onze ambassadeur en ex-schaatser Erben Wennemars verzorgt regelmatig inspirerende loopclinics. De inschrijving voor de Zevenheuvelenloop en de Egmond halve Marathon is geopend. Zien we u daar?

De MeeùsRunClub - inschrijving Zevenheuvelenloop en Egmond geopend

De MeeùsRunClub is een initiatief van Meeùs en exclusief voor onze zakelijke relaties. Honderden ondernemers lopen regelmatig samen hard en doen mee aan landelijke hardloopevenementen: de Tilburg Ten Miles, de Dam tot Damloop, de Singelloop Breda, de 4 Mijl van Groningen en de Zevenheuvelenloop in Nijmegen.

Inschrijving geopend: Zevenheuvelenloop en Egmond halve Marathon
De meest uitdagende runs van Nederland staan op onze hardloopkalender. Zo hebben we een compleet verzorgd vip-arrangement voor de Zevenheuvelenloop (Nijmegen) en de halve Marathon van Egmond aan Zee. Ook zijn er startbewijzen voor de 10 km van Egmond. En dat alles exclusief voor leden van de MeeùsRunClub. Doet u mee? Inschrijven kan hier, deelname is gratis.

Over de MeeùsRunClub
We zorgen ervoor dat onze relaties niet alleen een onbezorgde financiële toekomst hebben maar ook een gezondere toekomst. Daarom heeft Meeùs bijvoorbeeld de MeeùsRunClub. Honderden klanten lopen hard dankzij de professionele begeleiding van Meeùs, en verbeteren daardoor hun conditie en gezondheid.

Meer weten over de MeeùsRunClub en de vip-arrangementen? Kijk op de site.


Dit artikel is onderdeel van de zakelijke nieuwsbrief van juli 2014.

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: