Praat mee over de toekomst van online retail

Geplaatst op : 15 juli 2014

De (online) verkoop van producten verandert. Shopping2020 is het landelijk onderzoeksprogramma van Thuiswinkel.org dat de toekomst van de retail bespreekt en in kaart brengt. Meeùs is actief betrokken bij Shopping2020 en voert samen met relaties de dialoog. Bent u een middelgrote retailer? Dan nodigen we u uit om mee te praten over de toekomst van online retail.

Praat mee over de toekomst van online retail

Ruim 30 expertgroepen werken samen binnen Shopping2020. Meeùs is voorzitter van de expertgroep Risico's en Fraude. Deelnemers zijn experts en vertegenwoordigers van de retail.

Praat mee in de expertgroep
We nodigen middelgrote retailers uit om mee te doen aan Shopping2020. Gezamenlijk met andere experts werken we aan één hoofdstuk van een e-commerce handboek. Een uitgelezen moment om te netwerken en kennis te delen. Het resultaat wordt in januari 2015 gepresenteerd tijdens het laatste congres van Shopping2020, Shopping Together.

Wie zitten er in onze expertgroep?
Deelnemers zijn onder andere: CCV, AchterafBetalen, De Bijenkorf, PostNL, America Today, Bax-shop.nl en Sanoma. Wilt u zich aanmelden of meer weten? Vul het contactformulier in en we nemen contact met u op. Kijk op Shopping2020 voor info over het programma.


Dit artikel is onderdeel van de zakelijke nieuwsbrief van juli 2014.

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: