Maastricht Mooiste de ultieme keuze voor ons debuut

Geplaatst op : 17 juni 2014

Afgelopen zondag was het zover. Mijn vrouw en ik liepen als kersverse leden van de MeeùsRunClub onze eerste hardloopwedstrijd ooit. Om sentimentele en praktische redenen - mijn vrouw groeide op in de regio en studeerde in Maastricht - leek Maastrichts Mooiste de ultieme keuze voor ons debuut.

Na een snelle rit over een prachtig lege snelweg, een korte drop–off van ons kroost bij familie en een mooie wandeling door de stad, kwamen we aan op de markt. Al van verre was het indrukwekkende Meeùs paviljoen zichtbaar. Nog opvallender was de enorme Meeùs opblaasboog, de vele Meeùs vlaggen en de ontelbare Meeùs spandoeken op de dranghekken. Het was ons meteen duidelijk; Meeùs heerst in Maastricht!

Starten direct uit de lounge
Na de uitreiking van het startbewijs en de aanverwante artikelen, de korte en hartelijke welkomstwoorden en het fotomoment met Erben Wennemars, was het tijd voor de start van de 5 en 10 kilometerloop. Een beetje onder de indruk van alle hectiek en met bijna 8000 andere lopers gingen we op zoek naar ons startvak. Gelukkig was daar collega Noël Hundscheid, die ons uit de mensenmassa plukte. Wij als MeeùsRunClub leden mochten natuurlijk direct uit de lounge starten. En wel vooraan, tussen de wedstrijdlopers en met "onze" Erben prominent voorop.

Diep onder de indruk

Door het zelf mee te maken ben ik nog dieper onder de indruk geraakt van onze MeeùsRunClub, die ook nog eens de nodige prijzen in de wacht sleepte. En trots op de wijze waarop wij als Meeùs deze "volkssport" naar ons toe hebben weten te trekken. Voor het binden van onze relaties is dit een fantastisch alternatief geworden voor de voetbal- of golfwedstrijd. Daarbij gaven we in Maastricht de lokale hoofdsponsors flink het nakijken. Want foto’s zonder Meeùs logo zijn er in de lokale media bijna niet te vinden.

Maastricht Mooiste 2014 

Samen met Erben over de streep
En mijn loopprestatie? Met trots kan ik verklappen dat ik op bijna dezelfde tijd als Erben Wennemars over de streep kwam. Rond de 39 minuten deden we er beiden over. De eerlijkheid gebied me daarbij wel te vertellen, dat hij in die tijd twee keer zoveel afstand aflegde. Maar een kniesoor die daar na zo’n fantastisch evenement op let. Op naar de volgende, komt allen!

Roland Bulder
Directeur Meeùs Bouw en Infra

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: