Roosendaal kleurde Meeùs blauw

Geplaatst op : 30 juni 2014

Zondagochtend 22 juni, 7.00 uur. Ik sta naast mijn bed. Ondanks het feit dat ik zelf niet mee ging lopen, voel ik toch een soort van wedstrijdspanning. Vandaag was de dag van de Halve Marathon in Roosendaal.

Nog even terug naar het begin, bijna een jaar geleden; de kick-off van de MeeùsRunClub in het Olympisch Stadion. Vanuit Roosendaal heb ik de honneurs mogen waarnemen. Op de heenweg richting Amsterdam speelde nog de gedachte: “Is dit nu wel iets voor onze klanten?” Een paar uur later op de terugweg richting Roosendaal ben ik aangestoken door het enthousiasme van o.a. ambassadeur Erben Wennemars en ben ik super enthousiast.
Halve Marathon Roosendaal 2014

Hier gingen wij in Roosendaal zeker aan meedoen. Nog gekker, ik zou zelf ook meelopen, beetje bewegen, beetje afvallen enz. Voor € 160,- heb ik een paar hardloopschoenen gekocht en ben ik aan de slag gegaanmet een prachtig loopschema voor beginners. Helaas na week 3 kreeg ik teveel last van mijn knieën en moest stoppen. Nu heb ik dus een paar  mooie hardloopschoenen maat 44 beschikbaar voor de liefhebbers!

Een jaar geleden heb ik dus direct mijn collega’s enthousiast gemaakt en klanten uitgedaagd. Kortom: de MeeùsRunClub kwam tot leven in Roosendaal en Goes.

Uiteindelijk hadden we afgelopen zondag iets boven de 50 deelnemers. Een prima score voor de eerste keer. De dag zelf verliep vlekkeloos aan de hand van een super strak draaiboek. Dit was prima geregeld door de MeeùsRunClub en partner House of Sports.

Collega’s Ada en Vanessa ontvingen als gastvrouwen onze deelnemers bij relatie Eetcafé de Raatskelder. Alle deelnemers konden hun auto bij kantoor parkeren en  werden met luxe busjes vervoerd tot aan de achterdeur van de Raatskelder. 

Vanaf het balkon hadden wij een prima uitzicht op het startvak. Het kleurde prachtig Meeùs blauw in de stad, met Meeùs loopgidsen, juichborden en de opblaasboog van Meeùs.

 Halve Marathon Roosendaal 2014

Terwijl ik dit stukje schrijf komen er volop bedankjes binnen van onze klanten. Kortom, een superdag en op naar de volgende editie.

Met sportieve groet,
Hans Naalden

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: