Tip! Verzuimspecial voor leden van Bouwend Nederland

Geplaatst op : 2 juni 2014

Ondernemers hebben veel vragen over ziekteverzuim. Welke rechten en plichten heeft u als werkgever? Welke tools heeft u om het verzuim van uw werknemers te voorkomen of te reduceren? Wat moet u allemaal regelen in het kader van de wet BeZaVa? Veel antwoorden vind u in de nieuwe Praktijkspecial van Bouwend Nederland.

Tip! Verzuimspecial voor leden van Bouwend NederlandPraktijkspecial arbeidsongeschiktheid, re-integratie en verzuim
Bouwend Nederland heeft speciaal voor haar leden een Praktijkspecial over arbeidsongeschiktheid, re-integratie en verzuim uitgegeven. In deze uitgave leest u alles over uw risico’s en aansprakelijkheden wanneer u te maken krijgt met (tijdelijke) uitval van werknemers door ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Praktisch naslagwerk
De special is tot stand gekomen in samenwerking met Meeùs Bouw & Infra en arbodienstverlener ArboDuo. In meerdere artikelen krijgt u praktische informatie over uw risico’s, uw CAO en de verzekeringsmogelijkheden. De special vormt daarmee een handig naslagwerk om ook later te gebruiken wanneer zich een verzuimgeval voordoet binnen uw bedrijf.

Bent u lid van Bouwend Nederland? Download dan gratis de digitale versie van de Praktijkspecial Arbeidsongeschiktheid, re-integratie en verzuim.

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: