Zelfstandigen vinden verzekeringsadvies te duur

Geplaatst op : 10 juni 2014

Zelfstandigen zonder personeel (zzp-ers) doen voor verzekeringsadvies minder vaak een beroep op een onafhankelijke verzekeringsadviseur. Omdat door het provisieverbod de advieskosten duidelijker in rekening worden gebracht, zouden veel zelfstandigen terugschrikken voor die kosten.

Dat concludeert een bemiddelingsbureau na onderzoek onder zo’n 900 ondernemers. Uit de enquête blijkt dat 48 procent van de zzp-ers advies inwint bij een verzekeraar of verzekeringsadviseur. 45 procent sluit rechtstreeks verzekeringen af zonder advies in te winnen en 7 procent vraagt advies aan een bekende. De ondervraagde zelfstandigen denken dat advies inwinnen duurder is geworden.

Als onafhankelijk verzekeringsadviseur geven wij u vooraf uiteraard een goed beeld van de kosten voor het verzekeringsadvies. Wij kunnen u overigens ook uitstekend aantonen wat een deskundig verzekeringsadvies u doorgaans oplevert: bedrijfszekerheid die precies aansluit bij uw ondernemerssituatie en uw wensen, scherpere premie en meer service en ondersteuning.

Bron: FTP Communicatie

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: