‘Veilig en verantwoord ondernemen’ op het Voorjaarssymposium

Geplaatst op : 14 mei 2014

Maandag 12 mei was Meeùs Limburg aanwezig bij het Voorjaarssymposium BTM Parkstad Limburg in Heerlen. Tijdens het symposium kregen ruim 70 bezoekers presentaties over de waarde van de Internationale Bau Ausstellung (IBA), over veilig en verantwoord ondernemen en over actuele en concrete stappen die je als ondernemer kan nemen om (dagelijkse) risico’s te verkleinen.

Veilig en verantwoord ondernemen’ op het Voorjaarssymposium

Veilig ondernemen 2.0
Over dit laatste onderwerp gaf Gertjan Aarts een onderhoudende presentatie: Veilig Ondernemen 2.0. Hierin ging Gertjan in op het belang van samenwerking en commitment om tot een zo veilig mogelijke omgeving te komen waarin je optimaal kan ondernemen.

Een leegstaand pand tot leven brengen
Het symposium vond plaats in een leegstaande fabriekshal van Dekora Parket, een failliet gegaan bedrijf. Door de aankleding en invulling van het symposium werd duidelijk gemaakt dat een leegstaand pand op een bedrijven terrein toch mogelijkheden biedt.

Risico’s in kaart
Meeùs is hofleverancier van verzekeringsoplossingen voor het BTM Parkstad. Onze aanwezige accountmanagers, Leo Wijshoff, Bart Arets en Gerard Douven waren aanwezig om kennis en expertise te delen. Heeft u vragen over het onderwerp ‘veilig ondernemen’? Onze specialisten helpen u graag verder.

Leo Wijshoff
Manager vestiging Heerlen

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: