Meeùs Alkmaar zet vrijwilligers Respijthuis in het zonnetje

Geplaatst op : 1 mei 2014

Jaarlijks helpen we een organisatie of project een dag en bieden wij ze ondersteuning met een financiële bijdrage. Dit doen wij in het kader van Maatschappelijk Bewust Ondernemen (MBO).

Dit jaar togen de medewerkers van kantoor Alkmaar op Goede Vrijdag naar het Respijthuis Alkmaar om daar de vrijwilligers en medewerkers een gezellige middag te bezorgen.

Respijthuis Alkmaar
Het Respijthuis Alkmaar lijkt een gewoon woonhuis maar is in werkelijkheid een logeeradres waar chronisch zieken tijdelijk kunnen verblijven. Vrijwilligers nemen de dagelijkse zorg van de mantelzorger over. Deze vrijwilligers staan 24 uur per dag klaar om te zorgen, koken, tuinieren etc. Tijd om deze vrijwilligers en de medewerkers in het zonnetje te zetten!

Gezellige middag met hapje en drankje
Zij werden uitgenodigd voor een middag met een hapje en een drankje verzorgd door onze collega’s. Allemaal gekleed in een wit overhemd of blouse waanden zij zich even horecamedewerkers. De woonkamer en tuin werden versierd en mooie bloemstukken neergezet.

Meeùs Alkmaar zet vrijwilligers Respijthuis in het zonnetje

De vrijwilligers ontvingen we met een glaasje en hapjes werden rondgedeeld. Later die middag trakteerden we op een heerlijke, uitgebreide barbecue. Deze middag hoefden de vrijwilligers even niets te doen. Zij werden voor de verandering door ons bediend. Het was een zeer geslaagde middag. Vrijwilligers genoten zichtbaar en onze inzet werd gewaardeerd. Volgend jaar weer een ander goed doel!

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: